dijous, 20 de març del 2014

AQUESTS SÓN ELS QUE ENS HAN DE TREURE DE LA POBRESA , I DEBATEN SOBRE ELLA . El president de Telefónica , César Alierta va guanyar l'any passat 15.890 euros al dia i es va reduir un 8,5 % el seu sou respecte a l'exercici precedent :






El president de Telefónica , César Alierta , va reduir un 8,5 % la seva remuneració total el 2013 respecte a l'exercici precedent , fins a situar en 5,8 milions d'euros.
Aquesta quantitat es compon d'un salari fix de 2,2 milions pagat en mensualitats durant l'any 2013 , 01:00 variable de 3 milions que cobrarà el març d'aquest any i una assignació per la seva posició de president del consell i president de la comissió delegada , segons ha informat la companyia .
En l'exercici 2012 , la retribució del president de Telefónica ja va experimentar una retallada superior al 31 %, un cop adoptades les decisions preses per l'operadora entorn de la supressió del pagament en accions , la congelació del salari fix i la reducció del 13% del variable .
La retribució total percebuda pels consellers de Telefónica a l'exercici 2013 , en la seva condició de tals, va ser de 3,5 milions d'euros per assignació fixa i dietes , fet que suposa una reducció del 12,1% respecte a l'any anterior . La xifra és "significativa " si es té en compte que per decisió del consell de Telefonica aquestes remuneracions ja es van retallar el 20% el juliol del 2012 , exercici en què van totalitzar 4 milions d'euros , segons ha assenyalat l'operadora .
Tenint en compte els salaris fixos i variables dels consellers executius la remuneració total del Consell de Telefónica a l'exercici 2013 va ser de 24,7 milions d'euros .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS