dijous, 27 de febrer del 2014

" O la dónes en adopció o et fiques a puta " . Així és com combat l'atur, el govern del PP . El responsable d'Ocupació a Villarrobledo ( Albacete ) , Andrés Martínez , indica una dona en atur que li va anar a demanar ajuda que exerceixi la prostitució o doni a la seva nena en adopció .






El regidor d'Ocupació de Villarrobledo ( Albacete ) , del Partit Popular , Andrés Martínez , va suggerir a una dona que va anar a demanar-li feina amb un nadó a l'Ajuntament : " O la dónes en adopció o et fiques a puta " . Així ho ha explicat a la Cadena Ser Àngels Maria Ferrers , de 21 anys , de les Pedroñeras ( Conca ) , i l'ha ratificat la seva sogra , Isabel Martínez , qui també es va acostar posteriorment al consistori a demanar explicacions al regidor i va rebre la mateixa resposta .
Segons narra Herreros a l'emissora , divendres passat es va dirigir a l'Ajuntament de la localitat d'Albacete per intentar obtenir una ocupació "per donar de menjar a la seva filla" , de manera que el regidor li va aconsellar que, ja que ara no hi havia contractes , s'apuntés als que anaven a sortir el mes següent . La dona va informar a Martínez que no podia accedir a aquests treballs perquè eren per a majors de 25 anys i ella té 21 , al que el responsable local d'Ocupació li va contestar que es fiqués a "puta " o donés "a la seva filla en adopció " .
Ferrers i Martínez , que van patir un atac d'ansietat al consistori i van ser ateses pels Serveis d'Emergència 112 i la Policia Local , han anunciat la seva intenció de demandar el regidor .
En un vídeo gravat per Noves Generacions del PP de Villarrobledo , l'edil parlava de les dades d'atur de la localitat del juny passat , criticava la manipulació de les dades per part del PSOE i explicava el funcionament del seu regidoria . "Cada dia tenim molta feina al despatx , atenent tots els assumptes que hi ha i als ciutadans que ens vénen a explicar les seves inquietuds i problemes i intentem donar-li solució el més ràpid possible " , assegurava Martínez . Sembla que la prostitució era la solució més ràpida que se li va ocórrer a Martínez .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS