dilluns, 3 de febrer del 2014

Els polítics segueixen rebaixant el sou per la crisi . José María Aznar ha adquirit una luxosa mansió a Guadalmina Baja , en una zona exclusiva costat del mar en les proximitats de Marbella . Es tracta d'un " refugi mansió " de 304 metres quadrats construïts sobre una parcel · la de més de dos mil metres dotada de piscina , porxo i vestíbul , una nova casa per les vacances de 2 milions d'euros .






José María Aznar ha adquirit una luxosa mansió a Guadalmina Baja , una zona exclusiva costat del mar en les proximitats de Marbella . L'expresident del Govern i la seva dona Ana Botella han comprat una nova casa de vacances valorada en prop de 2 milions d'euros , segons el diari Sud .
Aquesta seria la tercera habitatge consecutiva que el matrimoni Aznar- Botella adquireix des que l'exlíder del Partit Popular deixés la presidència el 2008, informa el diari malagueny . Un " refugi" de 304 metres quadrats construïts sobre una parcel · la de més de dos mil metres dotada de piscina , porxo i vestíbul .
Segons informa aquest diari , el preu de la finca , al costat del camp de golf de Guadalmina , no baixaria dels 1,4 milions d'euros al que caldria sumar el valor de la pròpia construcció . L'habitatge està sotmesa a obres de reforma , que van començar fa tot just un parell de setmanes .
Els Aznar comptaran amb veïns il · lustres com Marisa de Borbó , Isidoro Álvarez , la família Goizueta o el periodista José María García . Es tracta d'una zona molt exclusiva a pocs metres del mar ia penes uns quilòmetres de Marbella .
La parella ha adquirit l'immoble en règim de guanys en una operació de compravenda l'escriptura es va signar en una notaria de Marbella l'octubre passat , segons informa el periodista del diari Sud Héctor Barbotta .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS