diumenge, 2 de febrer del 2014

Perill " pandèmia" . Per causes desconegudes per al Govern , s'oculta la mort de set persones per pandèmia . A un el van apunyalar . A un altre el van colpejar amb una estaca fins a morir . A un altre el van degollar . Les empremtes de sang a terra van portar a la policia fins a un altre cadàver . I ara , imaginem que totes aquestes víctimes són dones :






































Aquest mes de gener han mort set persones a Espanya per causes desconegudes per al Govern . Els mitjans de comunicació espanyols a penes han ressenyat aquestes morts . Es tem que les baixes puguin estar relacionades amb una malaltia rara , d'alta capacitat de contagi , i que per no crear alarma social s'hagi preferit mantenir la discreció i donar la informació amb comptagotes . L'opinió pública , fent gala de sintonia amb el Govern no s'ha fet ressò de la notícia i la dada ha passat , sense més , desapercebut per a tothom.
A un el van apunyalar .
Tot i que , al cap dels dies , els forenses han dictaminat que les morts han estat totes de caràcter violent , no s'ha pogut establir un patró que assenyali una mateixa font homicida , així que s'ha preferit seguir guardant silenci de cara a una futura investigació policial que aclareixi les veritables raons d'aquesta plaga sagnant en el primer mes de l'any .
A un altre el van colpejar amb una estaca fins a morir .
Encara que no s'ha aconseguit trobar un mòbil comú possible que hi hagi desencadenat els assassinats , se sap que tots van ocórrer en situacions semblants : a les cases o l'entorn més conegut de les víctimes , de vegades a plena llum del dia , la qual cosa explicaria l'inesperat dels atacs i fa pressuposar a les autoritats que tenien la guàrdia baixa i no van tenir capacitat de defensar-se.
Les empremtes de sang a terra van portar a la policia fins a un altre cadàver .
Fonts pròximes a la investigació policial alerten d'un fenomen corrent que , diuen , justifica la poca atenció que se li brinda a aquest tipus de casos : la capacitat de reproducció d'aquests crims , en el que es coneix en l'argot com " assassinats còpia " , fa que ni les autoritats , ni la premsa , ni les forces policials , vulguin fer massa llum sobre aquest fenomen ocorregut al gener, per més que hi hagi precedents que podrien provocar una alarma social generalitzada .
A un el van degollar . A un altre el van apunyalar . I a un altre . I a un altre . I a un altre . I a un altre . I a un altre el van matar a cops .
I ara , imaginem que totes aquestes víctimes són dones .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS