dilluns, 3 de febrer del 2014

Bankia aconsegueix beneficis . Espero que tots aquests beneficis milionaris , siguin revertits a tots els que ho estan passant malament , nens malnodrits , aturats , pensionistes i rebaixar inpuestos . Bankia aconsegueix un benefici de 818 milions el 2013 :





BFA - Bankia va aconseguir un benefici net proforma de 818 milions d'euros el 2013 , de manera que l'entitat compleix l'objectiu fixat en el Pla Estratègic 2012-2015 d'obtenir uns guanys de 800 milions d'euros , segons ha informat el grup aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors ( CNMV ) .
El benefici comptable del Grup BFA , considerat l'efecte net del bescanvi d'instruments híbrids i diferents efectes fiscals , va arribar als 2.171 milions d'euros, després dedicar 1.200 milions per afrontar el procés d'arbitratge .
En el cas de Bankia , l'entitat va aconseguir un benefici després d'impostos de 509 milions d'euros després de destinar la totalitat dels resultats extraordinaris de l' exercici a provisions per reforçar el balanç . Si no es té en compte el préstec subordinat ja amortitzat concedit per BFA Bankia , el benefici net de Bankia hauria arribat als 608 milions .
L'entitat ha rebut una injecció de diners públics al voltant de 18.000 milions d'euros com a conseqüència del rescat .
" 2013 HA CONFIRMAT ALGUNA DE LES NOSTRES FORTALESES "
El president de Bankia , José Ignacio Goirigolzarri , ha afirmat que aquests resultats confirmen que el grup està complint els compromisos que va anunciar al mercat i anticipant els objectius que tenia en el seu Pla Estratègic 2012-2015.
" L'exercici 2013 ha estat un any clau i ha confirmat alguna de les nostres fortaleses : a més de superar lleugerament la nostra previsió de resultats i millorar significativament la ràtio d'eficiència , hem completat la reestructuració - dos anys abans del previst - i hem recuperat el pols comercial , millorant els nivells de productivitat " , ha subratllat Goirigolzarri .
El president de Bankia ha destacat que , després d'un any d'execució del Pla Estratègic , la posició de liquiditat és més sòlida , alhora que l'entitat ha generat més de 200 punts bàsics de capital i ha guanyat la confiança del mercat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS