dimarts, 21 de gener del 2014

MÉS MARCA ESPANYA . El frau de les falses mudances a l'Exèrcit de l' Aire, a l'Acadèmia General de l'Aire a San Javier ( Múrcia ) . El cas de les falses mudances a l'Exèrcit de l' Aire arriba al Tribunal Militar Central , hi ha entorn a 40 imputats , entre els implicats hi ha un comandant , vuit capitans , 17 tinents -cinc sergents , tots acusats de delictes contra la hisenda militar i de deslleialtat , penats amb fins a setze anys de presó , en la investigació - el sumari és secret i podria estar implicat un general responsable de tota la trama .






Segons ha sabut en informacions , el Jutjat Militar Central començarà a prendre declaracions d'alguns dels oficials imputats avui , dimarts 21 . Les audiències s'allargaran fins al proper dia 23 .
Els delictes , tal com expliquen fonts coneixedores del cas , preveu penes de entre 5 i 10 anys de presó . Encara que tal i com va explicar ECD , alguns dels imputats han tornat voluntariamenteel diners rebuts de forma il · legítima , de manera que la pena podria ser menor .
La trama , revelada per ECD i per la qual es va arribar a investigar fins a 150 casos sospitosos , consistia a sol · licitar ajudes per a realitzar mudances d'aquells alumnes de l'Acadèmia de l'Aire eixam Javier que, un cop finalitzada la seva carrera , eren destinats a altres destinacions de l' territori espanyol .
Es presentaven per això factures falses elaborades per una empresa de mudances que en realitat no feia cap servei - a canvi aconseguia un percentatge - . El cervell de la trama , que posava en contacte els militars imputadoscon l'empresa de mudances , cobrava un 25 per cent de l'ajuda en concepte de comissió.
Entre els presumptes implicats hi ha un comandant , vuit capitans , 17 tinents -cinc sergents , tots acusats de delictes contra la hisenda militar i de deslleialtat , penats amb fins a setze anys de presó .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS