dimecres, 22 de gener del 2014

LA CAVERNA MEDIÀTICA I FEIXISTA està cabrejada . Javier Nart contundent en escometre contra Catalunya , Javier Algarra i Xavier Horcajo , Santiago Abascal ( recent fundador del partit Vox ) , els advocats Javier Nart i Miguel Durán , i els periodistes Román Cendoya i Pepe Oneto . " La sensació de frustració que es pot generar amb la no realització del referèndum pot portar perfectament a que d'aquí a tres o quatre anys tinguem un fenomen terrorista a Catalunya :






  "Estem en terrenys que no es trobaran , a Catalunya hi ha una qüestió social . La dinàmica i l'estratègia són socials i no de legalitat . Si hi ha un dia que Rajoy ha d'aplicar l'article 155 de la Constitució en aquest moment el que faran és convidar a copes , perquè el que haurà creat és el cas màxim de l'agressió imperialista , castellà - feixista espanyola respecte a Catalunya " .

    
" A veure si Rajoy s'adona i els il · lustres personatges que xuclen mamandurria a La Moncloa es desperten de la seva letargia i s'adonen que a Catalunya tenim un problema social . Avui tenim una necessitat de contrarrestación social , perquè aplicant la legalitat s'incrementa el problema social , resolent un problema legal que quan es tingui la sentència del Constitucional i la benedicció apostòlica de la seva Santedat i la mare que els va parir a tots ells, el penjaran amb una xinxeta a la porta de casa dient ' cal veure què bonic ens ha quedat el text '".
Per acabar amb la seva diatriba Nart , mirava directament als encarregats de gestar l'amenaça separatista :

    
"Els personatges que gestionen el tema són d'una mitjania i mediocritat absolutes . [ ... ] Rajoy ha perdut 15 mesos ! " .
" CATALUNYA ÉS EUSKADI AMB VINT ANYS DE RETARD ! "
Venia llavors el discurs enutjat de Román Cendoya , a causa de la rancúnia social que està generant la causa separatista catalana :

    
" La sensació de frustració que es pot generar amb la no realització del referèndum pot portar perfectament a que d'aquí a tres o quatre anys tinguem un fenomen terrorista a Catalunya [ ... ] Quan estan socialment manipulant i enganyant a la població , com més mitjania hi ha , més cala i més gent els segueix . El primer pas és " a aquests que ens neguen el nostre futur ' avui pot ser una mala mirada , un altre dia perquè porto dues copes és un plantofada , i un altre dia si cal els donem un ensurt major . al ximple , al ximple , muntes un moviment ... Hi ha un nivell de no convivència ... Catalunya és Euskadi amb vint anys de retard i sense fenomen violent ! "
Santiago Abascal , nou líder del flamant partit polític Vox , assegut a la taula de tertúlia , expressava els seus arguments - VOX , el nou partit de Santiago Abascal i Ortega Lara - :

    
"Estem davant una cosa que és un cop d'Estat i cal tractar-lo en conseqüència. Les línies vermelles s'han passat fa temps . El Govern el que ha de fer és prendre el comandament de l'autonomia i donar instruccions directament a l'exèrcit " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS