dissabte, 14 de desembre del 2013

Si hi ha un ambaixador que ha venut les virtuts de la seva terra , aquest és Pep Guardiola . L'actual entrenador del Bayern de Munic no ha dubtat a l'hora de considerar que la consulta sobiranista és "una oportunitat única" , i ha expressat que , " no hi ha un acte més democràtic ( que la consulta ) . La gent que no estigui d' acord amb la independència del país té una oportunitat única i irrepetible de poder expressar-ho.










L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola , es va mostrar aquest divendres a favor de la consulta sobiranista i va reconèixer que els catalans estan davant "una oportunitat única ", a més d'expressar la seva "immensa admiració" a Artur Mas .
" No hi ha un acte més democràtic ( que la consulta ) . La gent que no estigui d'acord amb la independència del país té una oportunitat única i irrepetible de poder expressar-ho. Les lleis canvien les lleis i són els pobles els que demanen aquests canvis " , va dir Guardiola en declaracions que recull l'Agència Alemanya de Premsa ( DPA ) .
El de Santpedor , que ha comparegut en roda de premsa per analitzar el xoc davant l'Hamburg d'aquest dissabte , va acabar sent preguntat per la proposta de referèndum , la qual considera "una oportunitat única" . "La gent podrà expressar-se amb tota llibertat" , ha etzibat.
"Em sembla que no només és una jornada única per a la gent que està d'acord . És una gran oportunitat també per a la gent que no està d' acord. Per tant felicitats a tots ", ha afegit el tècnic del Bayern , qui professa una " inmesa admiració " al president Mas .
"Tots els partits polítics , amb el president Mas al capdavant han demostrat coratge . Seguiré el procés des d'Alemanya a través d'Internet , amb la família i la gent que conec ", ha afegit Guardiola , que té clar que el procés , passi el que
passi, "serà llarg".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS