dissabte, 14 de desembre del 2013

PARLANT DE TERRORISME I DE nacis . Rosa Díez demana presó per a Artur Mas , amb fins a cinc anys de presó . UPyD vol que Rajoy recuperi les penes de presó per convocar consultes il · legals que va aprovar el Govern d'Aznar , per ficar a la presó a Mas i tots els insurectos , CiU , ERC , ICV i CUP i de passada suspendre l'autonomia, PERQUÈ EL POBLE CATALÀ , no pugui votar lliure i democraticamernte .






Rosa Díez ha reclamat a Rajoy que aprofiti la tramitació del nou Codi Penal per recuperar les penes de presó per convocar consultes il · legals , com va fixar en el seu moment el Govern del PP i va plantejar recentment José María Aznar . La líder d'UPyD demana al Govern que promogui accions legals per procedir a la inhabilitació del president català , Artur Mas , en cas que persisteixi en celebrar el referèndum .
UPyD presenta al Govern una bateria de preguntesUPyD ha dirigit una bateria de preguntes al Govern relacionades amb la consulta que CiU , ERC , ICV i CUP tenen fixada pel 9 de novembre del 2014 amb 1 pregunta doble : Vol vostè que Catalunya sigui un Estat ? i , en cas afirmatiu , Vol vostè que Catalunya sigui un Estat independent ? .
Díez demana que es recuperi la norma introduïda per AznarUPyD demana al Govern que expliqui si es planti recuperar el delicte de convocatòria il · legal d'eleccions o de consultes populars per via de referèndum que es va introduir al Codi Penal durant el mandat de José María Aznar , derogat pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero , que penava amb fins a cinc anys de presó la convocatòria d'un referèndum il · legal.
Suspendre l'autonomiaRosa Díez planteja a l'Executiu " si pensa advertir a la Presidència de la Generalitat que si formalitzen la convocatòria o converteixen aquesta en acord de Govern s'aplicarà l'article 155 de la Constitució i qualsevol altre que sigui necessari per reposar el respecte i l'observança de l'ordre constitucional " . L'esmentat article adverteix que si una comunitat autònomes incomplís les lleis o actués de manera que atempti greument contra l'interès general d'Espanya , el Govern pot forçar-lo a complir la legalitat obrint fins i tot la porta a suspendre l'autonomia.
Desactiva MasUPyD també vol saber si el Govern a requerir al president català , Artur Mas , perquè cancel · li la consulta així com tots els actes preparatius de la mateixa , i si en cas de continuar endavant amb el referèndum , emprendrà accions legals en marxa per perseguir penalment l'incompliment de l' article 509 del Codi Penal . Aquest article assenyala que "el jutge o magistrat , l'autoritat o el funcionari públic que , legalment requerit d'inhibició , continués procedint sense esperar que es decideixi el corresponent conflicte jurisdiccional , excepte en els casos permesos per la llei, serà castigat amb la pena de multa de tres a deu mesos d'inhabilitació especial per a ocupació o càrrec públic per temps de sis mesos a un any " .
Aznar ja va demanar penes de presó , recentmentA mitjans de novembre passat , José María Aznar va instar el Govern a aplicar penes de la presó contra aquells que convoquin un referèndum il · legal. En una entrevista a Onda Cero , l'expresident va afirmar que si ell estigués al capdavant de l'Executiu actuaria a Catalunya aplicant la llei " amb totes les conseqüències " , en referència a la norma que va aprovar durant el seu Govern , que penava amb fins a cinc anys de presó la convocatòria d'un referèndum il · legal.
Aznar va dir que , davant dels que el culpen d'haver incentivat l'independentisme , " ara es demostra " que el seu Govern tenia raó en defensar " una política nacional molt vigorosa i molt fort" per evitar el que ara es viu a Catalunya . "Posar vedats als que volen desbordar la legalitat , trencar el país , és molt important , i ara es demostra que alguns teníem alguna raó per defensar algunes posicions llavors" , ha subratllat l'expresident popular , que, però , no va tenir cap inconvenient a pactar amb CiU per governar .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS