diumenge, 1 de desembre del 2013

Que els malalts crònics es busquin la vida : no són cosa nostra. El jutge d'Instrucció número 4 de Madrid , Marcelino Sexmero , ha suspès les declaracions de la viceconsellera d'Assistència Sanitària , Patricia Flors i del director general d'Hospitals , Antonio Burgueño . "Té sentit que un malalt crònic visqui gratis del sistema ? " . La pregunta era llançada per la vicenconsejera d'Assistència Sanitària madrilenya , Patricia Flors , fa uns mesos .





El jutge d'Instrucció número 4 de Madrid , Marcelino Sexmero , ha suspès les declaracions de la viceconsellera d'Assistència Sanitària , Patricia Flors , i del director general d'Hospitals , Antonio Burgueño , en el marc de la causa que investiga presumptes irregularitats comeses en l'adjudicació per a la gestió sanitària externalitzada dels primers hospitals de la Comunitat de Madrid ( Infanta Elena , a Valdemoro , el Rei Joan Carles, a Móstoles , i l'Hospital de Torrejón de Ardoz ) .

   
En la providència , datada a 30 d'agost , a la qual ha tingut accés Europa Press , el jutge procedeix a suspendre aquestes declaracions perquè no té tota la documentació que s'ha requerit al respecte. " No consta en actuacions tota la documentació requerida per interlocutòria de data de 20 de juny passat" , diu el text .

   
El Jutjat d'Instrucció número 4 anava a començar aquest divendres, 13 de setembre, amb Flors la ronda de declaracions assenyalades el juny passat després d'admetre a tràmit una querella de l'Associació de Facultatius Especialistes de Madrid ( AFEM ) contra nou persones , entre elles els exconsellers de Sanitat Manuel Lamela i Juan José Güemes .

   
Després d'ella , anava a comparèixer el director general d'Hospitals , Antonio Burgueño , el representant de la Fundació Jiménez Díaz , Juan Antonio Álvaro de la Parra , el president o conseller delegat de Grup Ribera Salut , el president o conseller de Capio Sanitat , el president o conseller de Unilabs , i el president o conseller d'Asisa . Totes aquestes declaracions també han quedat suspeses .

   
El jutge pren aquesta decisió " a la vista de la sol · licitud formulada " per part de la lletrada de la Comunitat de Madrid sobre la suspensió dels interrogatoris i després de rebre un informe del Ministeri Fiscal del passat 10 de juliol. Fonts de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid han indicat a Europa Press que durant aquesta setmana , el jutge rebrà tota la informació sol · licitada.

   
En el procediment s'investiga la comissió de suposats delictes de realització arbitrària del propi dret , coaccions , delicte contra la Hisenda Pública , falsedat documental , prevaricació , suborn , frau i malversació de causals públics . L'acusació popular la representen diversos diputats del Grup Parlamentari Socialista de l'Assemblea de Madrid .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS