dilluns, 2 de desembre del 2013

Rajoy no enviarà els tancs al Catalunya , tot i que , l'estudi signat per advocats de l'Estat , magistrats del Tribunal Suprem , catedràtics universitaris i tècnics superiors de l'Estat , alerten del perill de " explosió " de l'Estat espanyol en un termini de cinc anys si es continua cedint davant les " demandes independentistes" . Segons aquests experts , el risc de solucions bèl · liques estarà més a prop . PERÒ ... TÉ ESPANYA CAPACITAT I COLLONS PER OMPLIR DE SOLDADETS CATALUNYA ? .






Ja veuen , des de Madrid ja parlen de conflicte , d'una possible guerra amb Catalunya .Difícil perquè Catalunya no té exèrcit ...
Complicat calcular sobre les conseqüències que tindria veure tancs entrant per la Diagonal de Barcelona .
Al principi , brutal mal a l'economia, tant si es diu turisme , inversions ...Internacionalització del conflico , portades de tot el món amb l'exèrcit espanyol callant la veu demòcrata del poble català . Potser alguna instantània tipus plaça de Tian'anmen .
Manifestacions a tot el món a favor del poble català ...
Marca Espanya per terra .
També ja veuríem com reaccionària Europa : un estat de la UE impartiria la llei marcial a ciutats catalanes amb centenars de milers de ciutadans europeus ...
El conflicte bèl · lic seria una fugida cap endavant de l'Espanya trencada , un intent d'arruïnar també a Catalunya ja que marxeu us deixarem en la misèria . Només serviria per això, encara que comportés que el deute espanyol es multiplicar per 2 ...
I només que hi hagués una mort , Espanya perdria qualsevol indici de raó .Possiblement es convocaria un congrés internacional amb conveni o tractat per solucionar el problema . Evidentment , una Catalunya humiliada pujaria seves pretensions , els seus negociadors serien molt més ferotges , de roptura total .
Finalment s'establiria un full de ruta cap a una independència pactada amb exercici de solidaritat , s'estipularia una quantitat i repartiment de béns i de deute .Catalunya seria independent , amb molt a fer . I Espanya amb un deute del 200 % del seu disminuït PIB .
Evidentment , quan hi ha conflicte , més ràpidament et acptan en organismes internacionals .

PEL QUE , JA PODEN VENIR DEMÀ MATEIX ELS TANCS .
PERÒ ... TÉ ESPANYA CAPACITAT PER OMPLIR DE SOLDADETS CATALUNYA ?
Suficient soldats i vehicles per calmar el miler de municipis que hi ha a Catalunya .Sí clar , pot detenir Mas i Junqueras , però podrien detenir un poble aixecat que es negaria a pagar impostos a aquesta Espanya que li envia soldats ... ?
Creu que l'Exèrcit actuarà si finalment Catalunya s'independitza ?
" L'Exèrcit espanyol mai va a envair Catalunya . Això ho diuen 4 militars retirats de l'extrema dreta . Els seus 15 o 20.000 soldats operatius -perquè la resta és fantasia , hi ha 80.000 persones en una llista , però soldats de combat no passen de 20.000 homes- estan bolcats en missions a l'exterior .En realitat , si Espanya tingués un ensurt a l'Àfrica ... tenim un miniejército de riure . Catalunya és un molt gran, operativament parlant . Per ocupar només Barcelona farien falta 100.000 soldats . Poden ocupar donant un ensurt a la nit, però després com la aguantes ? És impossible , tant logística com econòmicament , que s'intervingui a Catalunya . "

 
Recordar que fa uns mesos Mikel Buesa va fer un estudi sobre la quantitat de soldats que feien falta per sotmetre Catalunya . Entre altres coses va dir :L'ocupació militar del territori de Catalunya - amb gairebé 32.000 quilòmetres quadrats - requeriria , per al seu control efectiu , una força de l'ordre de 270.000 soldats , que actualment no es troba disponible al nostre país. Les Forces Armades espanyoles compten , en efecte , amb un total de 134.772 homes i dones , incloent els militars de carrera i de complement , les classes de tropa i marineria i els reservistes voluntaris , és a dir , encara que es mobilitzessin completament , els exèrcits amb prou feines arriben a la meitat dels efectius teòricament necessaris per restablir l'ordre constitucional en el cas que es produís la secessió . Fins i tot si a aquesta força se sumés la totalitat dels 80.210 membres de la Guàrdia Civil , la capacitat militar d'Espanya és dubtosa per a l'assoliment d'aquest objectiu ....Tampoc es pot oblidar que a Catalunya hi ha actualment 16.654 mossos i 10.894 policies locals , és a dir , una força amb més de 27.000 efectius amb experiència en l'ús de la força armada QUE HAURIEN immobilitzar , és a dir com a presoners de ¿ guerra ? .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS