dimecres, 18 de desembre del 2013

Per això i per altres coses més , és pel que volem la INDEPENDÈNCIA . Una mesura que sí que recolza Catalunya , " la recaptació de l' impost de patrimoni" , La Comunitat de Madrid ha votat aquesta tarda en contra de la proposta , una taxa amb la qual no compta ni vol aquesta autonomia , a la política fiscal de Madrid li sobra amb centralitzar totes les empreses a la capital .






La Comunitat de Madrid ha votat aquesta tarda en contra de la proposta del ministre d'Hisenda , Cristóbal Montoro , que les comunitats autònomes es quedin amb la recaptació de l' impost de patrimoni , una taxa amb la qual no compta aquesta autonomia . I una mesura que sí que recolza Catalunya .
Així ho han assegurat a Efe fonts pròximes a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera ( CPFF ) , que ha aprovat aquesta tarda dotar de fons extraordinaris a les autonomies amb aquesta mesura a la qual el conseller d'Hisenda madrileny , Enrique Ossorio , havia mostrat el seu rebuig .
Abans d'entrar a la reunió , el conseller madrileny ha dit que donat que aquesta autonomia no cobra la taxa , anava a demanar a l'Estat que " regali " a totes les comunitats "i no a unes quantes" els " 600 milions d'euros" que es repartiran amb la mesura .
Pel que fa a si es planteja restablir l'impost , ha dit : "No ens ho plantegem , però encara que ho recuperéssim ja no afectaria aquesta mesura perquè hauríem de recuperar el 2014 i tindria efectes en el 2015 , quan hi hauria un nou model de finançament " .
" El que cal fer és que aquests 600 milions que l'Estat està disposat a regalar , regalar a totes les comunitats , i ja que Madrid és la més perjudicada en el model , hauria de ser la primera a rebre" , ha considerat el conseller abans d'entrar a la reunió .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS