diumenge, 29 de desembre del 2013

L'Església insisteix a imposar el seu model de família , criminalitzat l'avortament, el matrimoni gai, penalitzant i rebutjant mares o pares solters, parelles homosexuals amb o sense fills , demostrant "el seu insuperable i insubstituïble poder de l'Església Catòlica " .El mateix Ajuntament d'Ana Botella , que cada any posa més traves a la celebració de l'Orgull Gai , va tallar la principal artèria de Madrid -la Castellana- per permetre la instal·lació d'un imponent escenari d'un centenar de metres de llarg.





 Aconseguida l'abolició de l'avortament, l'Església Catòlica ha celebrat aquest diumenge a la plaça de Colón de Madrid el seu particular orgull de la família, en el qual ha tornat a reivindicar el model de família cristiana, obviant per complet l'existència de la resta de models de família propis d'un Estat de Dret.

El polèmic cardenal i arquebisbe de Madrid *Rouco Varela, que en diverses ocasions ha mostrat públicament el seu rebuig a l'avortament i al matrimoni gai ha assegurat que enmig de la "dura i persistent crisi", la família cristiana està demostrant "el seu insuperable i insubstituïble valor per a la solidaritat i la pau social". De mares o pares solters, parelles homosexuals amb o sense fills... silenci *sepulcral.

Molt lluny del mig milió de persones que Varela pretenia congregar , desenes de milers de fidels s'han concentrat des d'aproximadament les deu del matí i fins a prop de les dues de la tarda a la cèntrica plaça, vinguts fins i tot des de l'altre costat de les nostres fronteres per celebrar el dia de la família. "La família cristiana", com s'encarregava de matisar una parella d'assistents a la Festa de la Sagrada Família.

En aquesta línia, Varela ha defensat la família constituïda dins del "matrimoni indissoluble" com la "cèl·lula bàsica" de la societat enfront de la "aclaparadora atmosfera intel·lectual i mediàtica", en la qual preval una concepció de la vida caracteritzada per la transitorietat.

En el que sens dubte és una celebració religiosa i una clara demostració de poder, i malgrat la recent consecució d'un dels objectius bàsics de la seva Església, el cardenal no ha deixat passar l'ocasió de denunciar davant els cristians vinguts de tots els punts del país que "ni tan sols el do de la vida s'entengui com a definitiu i inviolable".

En l'acte, al que han assistit representants eclesiàstics de la talla de Juan Antonio Reig *Plá-el bisbe que va advertir als homosexuals que els que es "corrompin" "trobaran l'infern", i que va oficiar una missa amb una bandera franquista a la seva esquena- no han faltat les referències a la subjugació de la dona a l'home: "Dones, viviu sota l'autoritat dels vostres marits". "Marits, no sigueu aspres amb les vostres dones", llegia un orador sense identificar pocs minuts després del moment cim de la cerimònia: la intervenció del Papa Francisco emulant al Rajoy de plasma.

En un discurs de 15 minuts de durada el Pontífex ha destacat el valor de la família, i ha evitat caure en els tòpics als quals *Rouco Varela no ha volgut renunciar, fidel al seu estil. Entre misses i càntics, amb l'alegre dringadissa de les monedes en el raspall com a suport musical, l'arquebisbe ha ressaltat l'ajuda que l'Església pot prestar "als malalts crònics, als terminals, als quals han perdut el lloc de treball", així com "als joves que han malbaratat les seves vides amb l'alcohol, la droga i el sexe salvatge".

El mateix Ajuntament que cada any posa més traves a la celebració de l'Orgull Gai -basti recordar els embolics de l'alcaldessa del *relaxing *cup amb les peres i les pomes - va tallar la principal artèria de Madrid -la Castellana- per permetre la instal·lació d'un imponent escenari d'un centenar de metres de llarg.

Mentrestant, als carrers adjacents, desenes de fidels feien cua per utilitzar els confessionaris portàtils, herència de les Jornades Mundials de la Joventut, que van paralitzar el cor de Madrid durant una setmana de celebracions a l'estiu de 2011.

Diverses desenes de càrrecs eclesiàstics observaven als "pelegrins" que van assistir a l'esdeveniment des de l'escenari, flanquejats per més d'un centenar de músics i cantants que amenitzaven la cerimònia amb les seves melodies, que una dotzena d'enormes torres d'altaveus s'encarregaven de reproduir a un volum *atronador.

L'error de càlcul de monsenyor Varela es va fer evident en observar com les torres d'altaveus arribaven fins a amb prou feines una desena de metres de la seu del PP, a Gènova 13, a pesar que els últims grups de manifestants romanien a més de cent metres del lloc.

Mani el PP o el PSOE, aquest tipus d'actes sí gaudeixen del suport de les autoritats, a pesar que no només consisteixin en reivindicacions religioses. Vetat l'accés de les mares solteres i lesbianes a la fecundació assistida a través de la sanitat pública, eliminat l'avortament i imposats límits legals als drets de la dona, l'Església reivindica oportunament el seu model de família, compartit pel Govern del Partit Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS