dijous, 5 de desembre del 2013

L' guàrdia pretoriana del PP . 14 periodistes que formen part del " reduït grup " d'informadors amb accés VIP i gratuït al Club de Camp Vila de Madrid . Francisco Marhuenda , Ernesto Sáenz de Buruaga o Raúl del Pozo . Són tres dels PRETORIANOS .





Entre els afortunats , hi ha el periodista de la Cadena COPE , Ernesto Sáenz de Buruaga , el director de La Razón , Francisco Marhuenda , el president del mateix diari , Maurici Casals; Fernando Baeta , director de Elmundo.es , el columnista Raúl del Pozo , el crític televisiu Javier Esparza , el director d'Interviú , Alberto Pozas , o l'exdirector de la Cadena SER , Daniel Gavela , entre d'altres.
Tal com va informar el Club al consistori , al llarg de 2013 s'ha produït una important reducció del nombre de targetes vips de regal i s'han eliminat per complet les passades de segona categoria , dels quals només permetien l'accés al recinte al titular del mateix i no a un acompanyant . El 2012 , últim any del qual es tenen dades , el Club va concedir 349 passades de primera categoria i 196 de segona , sempre en base a criteris gens clars . Entre d'altres , van gaudir d'aquests privilegis gent tan dispar com el pilot Carlos Sainz o Lluís Alfons de Borbó , el duc de Feria , Rafa Medina , o els familiars d'alguns dels regidors del PP . En ambdós casos , les targetes vips i les de segona categoria només garanteixen l'accés al recinte : els titulars han d'abonar , d'altra banda , les mateixes tarifes d'ús d'instal · lacions que regeixen per a la resta dels abonats del Club , uns 20.000 euros en total .
Els abonats paguen una quota de 704 euros a l'any
Les estrictes normes d'accés al Club de Camp estableixen un nombre tancat d'abonats , que limita el que noves persones puguin accedir a aquesta condició . Per a això, figuren durant anys en una llista d'espera que només corre torn perquè algú s'hagi donat de baixa o per la mort d'algun dels abonats . La crisi ha fet que en els últims anys moltes persones l'hagin abandonat però, per exemple , l'any 2000 eren 30.000 persones les que engrossien la llista .
Els abonats ordinaris que no tenen els privilegis de les passades vips paguen una inscripció inicial de 2.200 euros , i una quota anual de 704 que es paga per semestres . El Club cobra a part l'ús de les instal · lacions o la inscripció a determinats esports ( escacs , bridge , golf , hípica , hoquei , natació , pàdel , patinatge i tennis) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS