dimecres, 4 de desembre del 2013

Intereconomía . Josep Pedrerol PORTA SIS MESOS SENSE COBRAR . Intereconomía acomiada Josep Pedrerol i el substitueix per Carlos García Hirschfeld





Segons la cadena , Intereconomía ha decidit trencar relacions amb el presentador després de no arribar a un acord per continuar endavant amb el programa . La cadena , però, seguirà utilitzant la marca Punto Pelota . Josep Pedrerol era el productor del programa . La cadena defensa la seva posició de no deixar passar al presentador a les instal · lacions dient que , com qualsevol persona que ja no pertany a l'empresa, " no pot entrar" .
Josep Pedrerol és el presentador del programa més vist d'Intereconomía , però també és productor del mateix . És per això que ell és l'encarregat de pagar a tot l'equip del qual compon Punt pelota.Pedrerol , en no cobrar per part de la cadena , ha hagut d'utilitzar els seus propis diners per pagar als seus companys . La situació , repetida durant sis mesos , s'ha tornat insostenible .
Els rumors sobre la marxa de Pedrerol d'Intereconomía van ser molt forts la temporada passada . Semblava que el periodista canviaria de casa quan , en l'últim moment , va decidir quedar-se a Punto Pelota a canvi que es complissin els pagaments . Pedrerol va tornar al seu Punto Pelota habitual el 12 d'agost amb imatge renovada . Nou plató i nova seu . Intereconomía es va mudar a Ciutat de la Imatge ( Pozuelo de Alarcón ) . Els nous aires semblaven haver calmat la situació , però els impagaments continuen . Pedrerol no aguanta més i vol abandonar el vaixell .
Punto Pelota és un dels programes més antics i arrelats de la graella d'Intereconomía . El debat ha arribat puntuals dades que van fregar el 8% de quota de pantalla , però que han fet arrels i han convertit l'espai esportiu en el programa de més èxit de la cadena .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS