dimarts, 17 de desembre del 2013

Intereconomía és un greu escàndol polític . Que Intereconomía és l'avançada de l'experiment d'enginyeria social de Mariano Rajoy i del PP : l'esclavitud . Que a Intereconomía no paga als treballadors és de domini públic . Que la vexació i el terror impostos a Intereconomía , que ha portat a la indigència a centenars de famílies , es basa en l'evidència de la impunitat que el Partit Popular .






 El Partit Popular ha concedit a Julio Ariza Julio Ariza , exsecretari general del PP català i exdiputat autonòmic , ha servit als interessos de la corrupció del PP . Va ser l'organitzador de la logística del tamayazo que va donar , amb foscos interessos , el poder a Esperanza Aguirre . El cap de seguretat d'Ariza , José Antonio Expósito va ser el guardaespatlles de Manuel Tamayo .
També va participar en operacions escandaloses d'intent de descrèdit als que van revelar la corrupció de Carlos Fabra . I en l'assetjament i enderrocament a Baltasar Garzón per impedir la investigació sobre Gürtel .
El naixement del diari La Gaceta va ser el producte d'un pacte corrupte amb Mariano Rajoy , escenificat a la marisqueria Portonovo , en clima públic obscè de presumpte tràfic d'influències . I va ser precedit i acompanyat pel desembarcament de periodistes orgànics del PP , al servei i dictat dels interessos de Gènova com Carlos Dávila , Antonio Jiménez i Pilar García de la Granja .
És notori que en l'accionariat d'Intereconomía hi ha el dirigent del PP i imputat en el cas Bankia , Rodrigo Rato , amb el 4,5 % de les accions a través de la societat El Manantial d'Informació .
El tracte de favor del PP a Julio Ariza ha estat constant i manifest , tant des de la Comunitat de Madrid , la Generalitat valenciana , i els diversos governs autonòmics del PP, amb fets tan manifestos com la concessió d'un crèdit sindicat de quatre caixes controlades per el PP , avui trencades , de 18 milions d'euros o la concessió de Bankia sota la presidència del seu soci Rodrigo Rato , d'un crèdit ICO personal a Julio Ariza de 1,6 milions d'euros .
El neoesclavismo laboral practicat per Julio Ariza a Intereconomía es mou en la línia fins a l'extrem de la reforma laboral del PP , de les retallades de drets dels treballadors i d'un model de societat tercermundista propiciat per Rajoy amb baixos sous per atraure preu de ganga inversió estrangera .
És una mostra de la degradació del periodisme espanyol el que s'estigui donant la impressió que la crisi d'Intereconomía ha pràcticament començat amb l'acomiadament de Josep Pedrerol , quan la porten patint dos anys els treballadors enmig del silenci dels mitjans, sotmesos al dictat del poder polític .
Mentre ha afectat dignes treballadors anònims i les seves famílies no ha interessat a ningú , amb honroses i dignes excepcions . No s'han pagat les indemnitzacions als acomiadats , ni les nòmines i fins i tot s'ha anat acomiadant a treballadors per " baixa productivitat" , sense que el Govern hagi mogut un dit , ni els mitjans hagin informat d'una situació dramàtica de conculcació de tots els drets laborals i personals .
És una impostura , per exemple, que Periodistadigital i Alfonso Rojo , que van estar cobrant deu mil euros mensuals per informar d'Intereconomía al dictat d'Ariza , ara facin carreres de falsa independència , o que Elsemanaldigital d'Antonio Martín Beaumont , tan al servei del PP , faci el mateix o Elconfidencialdigital de José Apezarena , que s'ha prestat a ser el desguàs de les mentiders "exclusives " de l'equip directiu d'Intereconomía , on abunden imputats i condemnats . Cal obrir una reflexió general sobre si el periodisme a Espanya no s'ha convertit senzillament en una simple forma de prostitució .
Encara que és elogiable que Josep Pedrerol hagi pagat als treballadors de la seva productora , fins i tot endeutant , això no obvia per assenyalar que durant molt temps ha estat la perfecta i lacaia coartada Julio Ariza i que no només ha amagat la situació dels treballadors sinó que també ha abundat en declaracions favorables a Julio Ariza , alhora que aquest sotmetia a una situació de esclavisme als treballadors .
Durant dos anys s'ha escenificat una basta farsa en la qual han participat persones de divers signe , que han utilitzat i s'han aprofitat del sofriment i l'esclavisme dels treballadors . Contertulians que han participat en els diversos programes sense importar-los que càmeres , editors i realitzadors no estiguessin cobrant . Des suposats defensors de la classe treballadora com Pablo Iglesias o Jorge Verstrynge fins hipotètics regeneracionistes com Alejo Vidal - Quadras fins defensors a ultrança de la doctrina social de l'Església com Rafael López Diéguez .
En aquest aprofitament amoral i immund l'esclavisme destaca el portaveu Federico Jiménez Losantos , liberal subvencionat , mantingut per la Comunitat de Madrid amb diners del contribuent , el minvant programa ha vingut sent retransmès mitjançant el sistema de treball gratuït imposat a Intereconomía per Julio Ariza .
És el Govern de Rajoy el culpable d'haver permès amb tolerància negligent que a Intereconomía no s'hagi respectat ni un sol dels drets laborals , mentre a la llum del dia es perpetra el que té traces de ser un aixecament de béns i una fallida fraudulenta , sense que faltin les sospites que els diners de laempresa ha pogut ser desviat a patrimonis particulars . El Govern de Rajoy no fa res contra l'esclavisme d'Intereconomía perquè és on vol portar a tota la nació : a una societat d'amos i esclaus .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS