dilluns, 23 de desembre del 2013

Hermann Tertsch , molt preocupat per la intimitat d'Aznar , titlla el jutge Elpidio Silva de " llunàtic sectari " i en la 13TV passen de puntetes pels registres a la seu del PP però posen el crit al cel perquè s'hagin difós els correus de Blesa .






Els nervis en algunes tertúlies de canals de l'òrbita del PP no poden dissimular davant escàndols com la Gürtel o el que s'està coneixent sobre el ' cortijo ' al que van convertir Cajamadrid . És el que ha passat aquest divendres al matí al programa Més clar aigua , on la conductora de l'espai, Isabel Durán , no ha pogut evitar al · ludir al registre judicial que després de tota la nit encara durava a aquestes hores a la seu nacional del PP .
El que preocupa 13TVPerò la pregunta que Duran ha plantejat als seus espectadors a la televisió dels bisbes no estava relacionada amb els problemes judicials del PP , sinó si hi havia dret que sortissin a la llum els correus professionals de Miguel Blesa i que demostren la lleugeresa amb la que es va gestionar l'entitat que va haver de ser rescatada amb més de 20.000 milions d'euros .
Tertsch s'arremanga per Aznar i BlesaEn aquests correus - que van ser intervinguts judicialment pel jutge Elpidio Silva , apartat del cas i imputat per presumpta prevaricació - apareix recurrentment l'expresident José María Aznar, que pusó Blesa al capdavant de l'entitat i amb el que intervenia sobre determinades operacions de la entitat . Un dels tertulians presents al programa de 13TV , Hermann Tertsch , s'ha erigit en defensor de la " intimitat" de Blesa i d'Aznar i ha denunciat una inseguretat jurídica a Espanya que està fent mal a la imatge internacional del país .
Insults contra el jutgeTertsch ha continuat amb el seu assetjament al jutge Silva en les xarxes socials , ia través de Twitter li ha arribat a anomenar " llunàtic sectari" .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS