dimarts, 17 de desembre del 2013

Hermann Tertsch , AQUEST PORC FEIXISTA , BORRATXO , QUE FICA AMB LES DONES I QUAN LI PEGUEN DIU QUE HAN ESTAT GENT DE L'ESQUERRA RADICAL , és fill d'un nazi protegit pel règim franquista . Aquest periodista Hermann Tertsch , ha escrit al seu compte de twitter que l'afusellament del president de la Generalitat Lluís Companys seria "de les poques execucions de Franco que hauria aplaudit tota democràcia " . Hermann Tertsch qualifica els CATALANISTES INDEPENDENTISTES de " colpista " i demana que els tanquin a tots :






A ningú se li d'imputar els crims del seu pare , però ara sabem per què Hermann Tertsch de la Vall - Lersundi qualifica la PAH de nazi , al escrache de feixisme , a Companys de bé ajusticiat ... i Júlia Otero de pertànyer a "una txeca" .
Oculta la vergonya (mai airejada , mai condemnada ) del seu passat familiar . Reprodueix les tècniques de Goebbels que va aprendre iniciant-se en el " confidencial " que editava el seu progrenitor quan va arribar aquí , després d'escapar de l'antifeixisme disfressat . ¿ S'imaginen el que era " un confidencial " llavors ? De quines fonts bevia ? Què immundícies i conspiracions difonia ? Què peces es cobrava ?

 
Sí , Herman Tersch va ser engendrat professionalment en aquest ambient , i genèticament per un nazi al que va acollir i va alletar el franquisme . Ekkehard Tertsch va emparentar amb alguns dels seus hereus ideològics més rancis . Però el jove Herman va saber casar a temps amb la filla d'un dels fundadors de Jutges per a la Democràcia , responsable de polèmiques sentències favorables a Prisa i inspirador dels editorials jurídics d'El País en els seus temps de glòria ( i negoci ) .. . I donar-se de baixa com a militant comunista . I així va entrar com " analista internacional" de la caiguda del Mur de Berlín i defensor acèrrim del sionisme en aquell diari , que aviat deixaria de ser-ho .
Fins que el pobre Herman va començar a patir una deriva imparable ( personal , ideològica ... mental ? ) I ABC va contractar perquè s'alleugés a gust , sense discreció ni cap por a esquitxar . I Telemadrid li va pagar amb els nostres impostos la falsa història de les agressions que li van infligir uns nazi- abertzales mai identificats . I amb sous milionaris no només emetia com si es tractés d'un directe la crònica pre - gravada del fracàs d'una vaga general . Si no que l'endemà la s'emetia de nou , presumint de no tenir res a amagar , cap perdó que demanar . Igualet que el seu pare .
Ara s'entenen nostra fixació amb aquest subjecte al que li hem dedicat diversos agullons . No us perdeu aquestes mels .
La UGT de Telemadrid per fi desembucha ... molt han esperat . Això és el que li dediquen a Herman , però hi ha per a molts més : Anson , Marta Robles , Isabel San Sebastián , Pilar Cernuda i Sánchez - Dragó .
"Dins del capítol de" Vides exemplars " mereix una especial menció aquesta setmana el tristament cèlebre Hermann Tertsch : una asseveració incerta sobre Júlia Otero va fer que aquesta repliqués que aquest" que alguna vegada va ser periodista " es dedicava ara a insultar i difondre falsedats . La resposta de l'ínclit no es va fer de pregar , consistint en multiplicar el seu volum d'insults i acusant-la de pertànyer a "una txeca " . Hermann Tertsch de la Vall - Lersundi , a més de ser primer d'Ana i Loyola de Palacio ( dirigents del PP pertanyents, juntament a la de Jaime Mayor Oreja , a una de les famílies tradicionalistes basques de més antiga soca ) és fill d' Ekkehard Tertsch , un conegut militant i confident nazi que va emigrar a Espanya després de la II Guerra Mundial per fundar aquí un butlletí confidencial . a l'empresa familiar va fer Hermann seus primers passos fins que va ser promocionat a l'agència EFE durant el mandat de Luis María Anson . d'aquí, saltar a el País i casar-se amb una de les filles de Clemente Auger ( íntim de Polanco i llavors president de l'Audiència Nacional ) va ser tot un. Però, igual que els ocorre a Martín Prieto o Arcadi Espada , els seus continus problemes personals ( per tots coneguts ) van provocar el seu cessament del diari de la família Polanco , sent rescatat pel diari dels Luca de Tena . el resta de la seva història és àmpliament coneguda : des de llavors es manté cobrant diners públics directe de Telemadrid i indirecte de les seves col · laboracions amb FAES oa les tertúlies de les concessions televisives adjudicades per Esperanza Aguirre a l' TDT Party . "
Els catalans independentistes ( i suposo que la resta també ) es fan ressò i no li perdonen el seu aplaudiment públic ( i , segons ell , compartit per qualsevol demòcrata ) l'afusellament de Companys ( si el President de l'última Generalitat republicana , triat en eleccions democràtiques ) .
És el que tenen les crisis : les escombraries aflora com mai . Es trenquen els pactes de silenci i , per fi , esclata en tros el juramentat pels periodistes de la Transició : gos mai menja gos . Està quedant clar tal que els espera als falders . I un filó inesgotable i d'èxit assegurat per a tot jove periodista a l'atur .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS