dimarts, 10 de desembre del 2013

Aquests són els que fa un parell de dies , criticaven Barcelona , per fer un casament Imdu , que va donar un benefici de 60 milions d '€ per a la ciutat , i Foment lloga l'edifici de l'estació de Príncipe Pío de Madrid per 150.000 euros a l' any . Aquests són , PP , PSC , Ciutadans ( C 's ) i ICV






Aquell que ho desitgi ( i pugui pagar ) pot optar a llogar l'emblemàtica estació de Príncipe Pío de Madrid .
El Ministeri de Foment , a través d'Adif , ha tret a concurs el lloguer de l' edifici de la que va ser durant anys l'Estació del Nord . El contracte seria per a un període de cinquanta anys i la renda mínima de 150.000 euros anuals .
El complex compta amb 6.046 metres quadrats , al costat d'un centre comercial, a més dels espais lliures annexos , que sumen altres 3.429 metres quadrats .
Amb aquest lloguer , Foment ha informat que pretén restaurar l'immoble, generar activitat econòmica , contribuir a la regeneració de la zona i " recuperar per a la ciutat de Madrid" un edifici històric que porta més de dues dècades abandonat .
Per això, el concurs públic estableix que l'adjudicatari haurà de procedir a la "necessària " restauració i rehabilitació integral de l'edifici , amb " especial atenció a les façanes i les cobertes " .
OPTIMITZACIÓ D'ACTIUS
Pel que fa al preu del lloguer a abonar a Adif , es compondrà d'una renda fixa i una variable , ambdues a oferir per les empreses que concorrin al concurs , si bé es fixa " una renda mínima garantida" de 150.000 euros a l'any .
L'arrendament d'aquest edifici s'emmarca en l'estratègia d'optimització d'actius no directament vinculats a l'operació ferroviària que porta a terme Adif . En el marc d'aquesta política també està subhastant estacions de tren en desús i habitatges . Atès que el contracte de lloguer per a aquest recinte de Príncep Pío es planteja per a un període de cinquanta anys , l'empresa podria obtenir un mínim de 7,50 milions d'euros .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS