dilluns, 16 de desembre del 2013

Aquesta és una de tantes bogeries que se'ns acosta . L'ultra espanyolista i col · lega de Llanos de Luna , Gerard Bellalta , denuncia el clima de " preguerra civil que es viu a Catalunya " i vaticina l'eliminació de milers de catalans . Gerard Bellalta , líder del Partit Espanyol de Catalunya ( PEC ) : "Em fa vergonya aquest Govern d' mariques i aquest Exèrcit de pusil · lànimes " . Bellalta explica que confia en un cambio de Rumb de la situaciò d' Incertesa que viu la democràcia espanyola perque puguin crear - se " Tribunals especials " per jutjar a els Principals Líders separatistes per " Delictes d' alta traïció " .






Gerard Bellalta , el líder del Partit Espanyol de Catalunya ( PEC ) , ha expressat avui la seva indignació davant la falta de resposta del Govern d'Espanya i de les institucions de l'Estat a l'anunci d'una consulta sobiranista el 9 de novembre de 2014, que va ser pactada el dijous passat pels líders de CiU i ERC , Artur Mas i Oriol Junqueras . La inacció del Govern de Rajoy , més enllà d'algunes inofensives declaracions , mostren segons el parer de Bellalta la " rendició " d'Espanya a "una banda de mafiosos " .
El líder dels unionistes catalans retreu a Rajoy que no ordenés el mateix dijous la derogació de l'autonomia catalana ni la detenció dels dirigents separatistes que van acordar convocar un referèndum contra la nació espanyola . També estén les seves crítiques al " decebedor " paper de les Forces Armades . "Em fa vergonya aquest Govern de mariques que és ja incapaç de defensar el que , a més d'un principi constitucional , és una exigència històrica : la unitat d'Espanya . M'avergonyeix aquest Exèrcit de pusil · lànimes , que és incapaç de parlar alt i clar i que es posa a les ordres dels polítics més traïdors i corromputs de la història contemporània espanyola . M'avergonyeix l'infame silenci del Rei . Em fa vergonya que aquesta declaració de guerra a Espanya sigui la conseqüència de molts anys de roborización i adoctrinament a través dels col · legis i els mitjans informatius , sense que ningú fes ni digués res ... " .
Gerard Bellalta apel per tant a que la població espanyola " prengui cartes en l'assumpte " i promogui una ofensiva contra els representants del nacionalisme i les empreses catalanes vinculades al separatisme .
Plebiscit a tot Espanya
D'altra banda , el polític , empresari i candidat a l'Alcaldia de Barcelona va anunciar aquest matí que , si es porta a terme l'anunciat referèndum , celebrarà un plebiscit a tot Espanya en col · laboració amb el partit Soluciona . Aquesta consulta giraria al voltant de dues qüestions : "la prohibició o no de les autonomies i de tots els partits separatistes a Espanya" .
Bellalta va explicar que , per celebrar la consulta , s'instal · larien urnes en centres de treball i punts concrets de la via pública en totes les províncies espanyoles .
Finalment , el dirigent del PEC va assegurar que si l'anunci de Mas i Jonqueras de dijous passat hagués coincidit amb la seva presència al capdavant de l'Alcaldia de Barcelona , " aquesta mateixa nit hauria ordenat a la Guàrdia Urbana el tancament immediat del Parlament de Catalunya i la detenció de tots dos per alterar l'ordre i la pau social a la capital catalana " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS