dijous, 5 de desembre del 2013

Andalusos residents a Catalunya es declaren independentistes . L'Assemblea Nacional Catalana ( ANC ) elabora un vídeo amb música flamenca i testimonis d'emigrants . La plataforma catalanista ha elaborat un vídeo , a ritme de flamenc , amb andalusos residents a Catalunya que reclamen també la ruptura amb una Espanya " que ens maltracta " . Vegi les imatges .





http://youtu.be/f79k6o4FDAg

" Estem farts d'una Espanya que no ens interessa i ens maltracta " . Aquest és un altre dels testimonis que un dels participants del vídeo llança per reclamar el seu dret a decidir lliurement el seu futur a Catalunya .
Es declaren obertament a favor de la independència . Volen reivindicar la validesa de totes les formes de viure la catalanitat i defensen la pluralitat de la població de Catalunya en l'actualitat .
Els protagonistes de la gravació, que dura cinc minuts , són ciutadans de diverses zones d'Espanya (Andalusia , Extremadura , Castella-la Manxa ... ) que van emigrar en els anys 60 a Catalunya a la recerca de treball .
El vídeo ha estat impulsat per l'Assemblea Nacional Catalana ( ANC ) en col · laboració amb la plataforma Els Altres Andalusos .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS