dissabte, 7 de desembre del 2013

Rajoy elogia Mandela . Però té escrit això: "La igualtat implica sempre despotisme " . " La igualtat implica sempre despotisme i la desigualtat és el fruit de la llibertat" , escrivia Rajoy a El Faro de Vigo . Mas frases com aquestes .






Mariano Rajoy , enmig de tot gènere de lloes dirigides per ell al mort Nelson Mandela , va exhibir el seu fervor - sentint així que era , en efecte , el president del Govern d'Espanya- , mentre subratllava que el difunt va ser en vida "un exemple de lluita per la igualtat " .
lloesAdmirable elogi de Rajoy a l'heroi Mandela , també anomenat afectuosament Madiba . Impecable evocació , en tot cas , la del senyor Mariano a la " igualtat" que predicava Mandela , el que li va costar 27 anys d'empresonament i persecucions policials.
Flamant president de la Diputació de PontevedraLlàstima , però, que l'entusiasme seu a favor de la " igualtat" no quadri en absolut amb la seva manera de governar i , menys encara , amb la seva ideologia . Vegem : 24 de juliol de 1984. Mariano Rajo és llavors flamant president de la Diputació de Pontevedra , El diari esmentat publica un article seu , titulat L'enveja igualitària .
admiracióRajoy, en el seu comentari periodístic , plena d'admiració a Luis Moure - Mariño , escriptor i periodista gallec , un franquista conegut . I també a Gonzalo Fernández de la Mora , ministre del dictador , guru del Caudillo i teòric defensor de la fi de les ideologies .
En una hemerotecaFernández de la Mora , per cert , va trencar amb Aliança Popular com a protesta , indignat pel "sí " del seu partit -el de Fraga Iribarne - a l'Espanya de les Autonomies . Els panegírics de Rajoy a aquests dos personatges estan a la vista d'una hemeroteca .
Cara de ciment armat" La igualtat implica sempre despotisme i la desigualtat és el fruit de la llibertat" , escrivia Rajoy a El Faro de Vigo . Afirmava el seu acord amb les desigualtats i en aquest paràgraf al · ludeix , entre altres exemples , al color de la pell . Cony , Sr, Rajoy , té vostè una cara de ciment armat !
doctrina franquistaÉs capaç de ovacionar Mandela en el seu combat per la igualtat . I , mentrestant , no ha rectificat ni una paraula de la seva llunyà article . Governa Accentuant la desigualtat entre rics i pobres i es queda amb la doctrina del franquisme . Que al cap ia la cas no deixa de ser la seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS