dijous, 14 de novembre del 2013

Pressionada per la progressia , la Casa Reial prepara ja el divorci de Felip i Letizia .






La progressia volia una princesa d'Astúries divorciada i ara vol un futur Rei divorciat .
El fantasma de Lady Di planeja sobre Espanya i no és un espectre agradable .I Letícia segueix ' fora de control ' .
El pitjor : el fatalisme amb què s'acull la ruptura del matrimoni regi .I la pitjor conclusió : en l'entorn monàrquic i en el mediàtic es considera que el divorci és "la millor opció " .
Resulta trist informar sobre la ruptura programada d'un matrimoni , sigui en la família real o qualsevol altre , però la veritat és que la Casa Reial ja prepara els temps, el ritme de divorci entre el príncep hereu , Felip de Borbó i Letizia Ortiz Rocasolano ( tots dos a la imatge ) . I a sobre , al crit de ' com més aviat millor' .
I encara més trist contemplar el fatalisme amb què monàrquics i món mediàtic observen la ruptura . Com si no fos evitable , com si es tractés d'una raó d'Estat, un sinó del que no es pugui escapar . Es pretén 'marcar els temps' , com assegura a Hispanitat un personatge lligat a la Casa Reial . Per descomptat , mentre Felip de Borbó sigui hereu al Tron i no hagi estat coronat . El fantasma de Lady Di planeja sobre Espanya . I tot això perquè es tracta de "la millor opció " .
De fet, la marxa enrere és complexa , atès que Letícia segueix fora de control i no té cap senyal de canvi . L'embolic que va muntar a Buenos Aires amb el fracàs de Madrid 2020 , enfrontant-se a Moncloa , probablement hagi estat la gota que ha fet vessar el got .
En aquesta conspiració per al divorci juga un paper important la premsa . La Casa Reial Espanyola viu , des de fa anys , obsessionada amb la seva imatge , la seva mala imatge , i sempre hi ha diaris, especialment El País i El Mundo , disposats a col · laborar en el disbarat. Al capdavall , la progressia aconseguir introduir a una divorciada a Zarzuela res menys que com a futura Reina d'Espanya . Ara pot concloure el seu edificant operació amb uns Reis divorciats .
És possible la marxa enrere ? Sí , sempre ho és , en un matrimoni . Però per a això cal voler fer marxa enrere . ¿O és que ens hem oblidat que Felip i Letizia es van casar per l'Església , en un matrimoni indissoluble en el qual es van comprometre a lliurar l'un a l' altre de per vida ? ¿O és que també ens hem oblidat que les monarquies modernes són una referència moral o no són res?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS