dilluns, 18 de novembre del 2013

Magnífica reflexió d'Antonio Gala, que a part d'un gran poeta i escriptor , és un home compromès i que mai va tenir por de dir veritats com punys , llegiu i veureu . QUÈ ÉS UNA putada ? :






QUÈ ÉS UNA putada ? ( pregunta que li van fer en una entrevista , i ell va contestar això)

Putada és comparar la jubilació d'un diputat o diputada amb la d'una vídua .


Putada és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per percebre una jubilació i als diputats en tinguin prou només amb tres o amb sis segons el cas i que els membres del govern per cobrar la pensió màxima només necessitin jurar el càrrec .

Putada és que els diputats siguin els únics treballadors ( ? ) D'aquest país que estan exempts de tributar un terç del seu sou de l'ISR .
Putada és col · locar en l'administració a milers d'assessors (llegiu amigots amb sou ) que ja voldrien per a si els tècnics ben qualificats.
Putada és el ingent diners destinats a sostenir els partits , aprovats pels mateixos polítics que viuen d'ells .
Putada és que a un polític no se li exigeixi superar una mínima prova de capacitat per exercir el seu càrrec ( i no diguem intel · lectual o cultural ) .
Putada és el cost que representa per als ciutadans , els seus menjars , cotxes oficials , xofers , viatges ( sempre en gran classe ) i targetes de crèdit per tot arreu .
Putada és que els seus senyories tinguin gairebé cinc mesos de vacances a l'any ( 48 dies per Nadal -gener , més 17 per Setmana Santa -tot i que molts d'ells es declaren laics - més 82 dies a l'estiu ) .
Putada és que els seus senyories , quan cessen en el càrrec , tinguin un matalàs del 80% del sou durant 18 mesos .
Putada és que ex ministres , ex secretaris d'estat i alts càrrecs de la política , quan cessen , són els únics ciutadans d'aquest país que poden legalment percebre dos salaris de l' erari públic .
Putada és que s'utilitzi als mitjans de comunicació per transmetre a la societat que els funcionaris són els únics que representen un cost per a la butxaca dels ciutadans ...
Putada és que ens oculten els seus privilegis , mentre tornen a la societat contra els qui de veritat els serveixen , parlant de política social i drets socials .
Quina Putada ! ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS