dimarts, 19 de novembre del 2013

Aznar aplicaria a Catalunya la llei, que pena amb presó un referèndum il · legal . Aznar té clar que el seu Govern tenia raó en defensar " una política nacional molt vigorosa i molt fort" per evitar el que ara es viu a Catalunya . Aznar admet que si ell estigués al capdavant del Govern actuaria a Catalunya aplicant la llei " amb totes les conseqüències " .



























L'expresident José María Aznar ha afirmat aquest dimarts que si ell estigués al capdavant del Govern actuaria a Catalunya aplicant la llei " amb totes les conseqüències " , concretament la que ell va aprovar per penar amb cinc anys de presó la convocatòria d'un referèndum il · legal , però que va ser derogada per l'Executiu socialista i " no ha estat restablerta" per l'actual .
Aznar ha defensat que , davant dels que el culpen d'haver incentivat l'independentisme , " ara es demostra " que el seu Govern tenia raó en defensar " una política nacional molt vigorosa i molt fort" per evitar el que ara es viu a Catalunya .
"Posar vedats als que volen desbordar la legalitat , trencar el país, és molt important , i ara es demostra que alguns teníem alguna raó per defensar algunes posicions llavors" , ha dit .
A més , ha comentat la sentència sobre l'enfonsament del petrolier ' Prestige ' al novembre de 2002 subratllant que "ha quedat al descobert la gegantina operació de manipulació " de l'oposició , que al seu judici havia entrat en un "tot s'hi val" per enderrocar l' Govern .
" Nosaltres no enfonsem el vaixell i la sentència és molt aclaridora " , ha manifestat . Aznar ha reconegut que "potser al principi hi hagués certa tardança a reaccionar " a l'accident , però que després " es van fer les coses raonablement bé" , entre d'altres per l'actual president del Govern , Mariano Rajoy .
D'altra banda , ha assegurat que no està en els seus plans tornar a ser candidat a res - " jo no em proposo com a candidat a res" - i ha negat que sigui el "cap de l'oposició" interna al si del PP .
No obstant, ha reconegut que les operacions de successió de lideratges "són complicades ", sobretot si són " lideratges forts " perquè és difícil trobar un equilibri "perquè qui es va faci aportacions positives i qui arriba pugui expressar la seva personalitat" .
Aznar s'ha expressat així preguntat per la difícil convivència de l'expresident Bill Clinton i el seu vicepresident i aspirant a succeir Al Gore a la campanya electoral de 2000 , i si veia similituds amb la campanya espanyola de 2004 . " La política és similar en gairebé tot arreu ia tot arreu poden coure faves " , ha dit .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS