dijous, 28 de novembre del 2013

Historial de declaracions polèmiques del diputat Hernando ( PP ) . Des que Rafael Hernando és un dels portaveus populars al Congrés , ha deixat per a l'hemeroteca nombroses declaracions polèmiques .






En el catàleg de declaracions polèmiques del polític conservador , des tertúlies televisives i xarxes socials ( el seu perfil a Twitter és @ Rafa_Hernado ) , tenen cabuda oposició , mitjans de comunicació , la Plataforma d' Afectats per la Hipoteca ( PAH ) , jutges i actors i fins i tot membres del seu propi partit .
Sobre memòria històrica :
· " Alguns s'han acordat del seu pare , sembla , quan hi havia subvencions per trobar " .
· " Les conseqüències de la República , ja que va portar a un milió de morts" .
· " Dir la bandera republicana és bona ... perdoni , miri, és que hi haurà gent que podrà interpretar que legítima era l'altra , perquè ha estat 40 anys" .
· "Això del remoure les tombes ... imagini ( ... ) que a Europa , que ha hagut cent milions de morts en la II Guerra Mundial, es dediquessin a demanar als governs del costat que aixequessin les cunetes , les carreteres , a trobar els morts dels seus soldats que hagin matat ... " .
Sobre política sanitària i immigrants :
· " El servei de salut universal no està per a tot l'univers i el gratis total no existeix" .
· " Si hi ha molts immigrants il · legals , aquells que sí estan aportant al sistema veuran reduïts els serveis sanitaris a què tenen dret i seran perjudicats" .
· Espanya ha de deixar "de ser el paradís de la immigració il · legal" .
Sobre desnutrició infantil :
· " Hi pot haver casos puntuals de desnutrició " , una "responsabilitat " que " correspon als pares" .
Sobre els mitjans i la suposada trama de finançament il · legal del PP :
· La premsa fabrica " papers i faules per enverinar la política" .
· Bárcenas ha " intentat fer xantatge al partit però no ho ha aconseguit" .
· Estan " llançant calúmnies en base a uns papers" que va fabricar " un senyor que el que pretén és salvar els seus diners i sortir de la presó" .
Sobre la PAH :
· Va dir ( després que Cristina Cifuentes acusés la Plataforma d' Afectats per la Hipoteca ( PAH ) de connivència amb grups " filoetarres o proetarres " ) , que la plataforma "l'únic que fa és encoratjar una esquerra radical que afavoreix i impulsa la violència i que ha coquetejat en el passat , i fins i tot en l'actualitat, amb altres organitzacions pròximes al terrorisme " .
· "De l' linxament verbal és molt fàcil passar al linxament físic" .
Sobre el Govern andalús :
· Al PSOE li dóna " vertigen " pactar amb el PP pel " radicalisme derivat del seu pacte amb Esquerra Unida a Andalusia" que suma a "ser ostatges d'IU i veure que el discurs radical té enganxada al carrer" .
· " El resultat de 31 anys de govern socialista andalús -tres modernitzacions és que els nens andalusos no tenen per menjar 3 vegades al dia" .
· " Amb aquest balanç i 1250000 aturats no li cau la cara de vergonya ? Anàvem a ser la Califòrnia europea però amb bipartit semblem Etiòpia " .
Sobre l'accident de tren a Santiago :
· Els presidents ferroviaris "no són responsables de les accions que van portar a que el tram on es va produir l'accident tingués les mesures de seguretat que tenia" , "un exemple del desenvolupament i la modernització del ferrocarril " .
Sobre manifestacions :
· " La gent no surt al carrer perquè sap que el Govern fa el que ha " .
· " Tothom sap que això no seria fàcil i ho vam dir des del primer moment . Entenc que hi hagi gent que tingui impaciència " .
Sobre Javier Bardem :
· " Cal ser un" gran vilà "i no de pel · lícula per sostenir que el govern li va bé tant atur. Frivolitats de milionari resident a Miami " .
Sobre el jutge Santiago Pedraz :
· El va qualificar de " pijo àcrata " per la interlocutòria en què deia comprendre les manifestacions del 25- S donada la " convinguda decadència" de la classe política .
Sobre la reforma de la llei de l'avortament :
· S'ha mostreu contrari a l'eliminació del supòsit de malformació fetal en la proposta de reforma de la llei de l'avortament , encara que després va matisar que no contradeia el ministre de Justícia , Gallardón , i el seu " reflexió personal " que considerava "molt important i molt valorable " .
· " Evidentment , potser algú decideixi un avortament per una qüestió d'inviabilitat del fetus en condicions normals , sempre això és qüestionable " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS