divendres, 22 de novembre del 2013

Els antinacionalistes Espanyols no estan contents amb Albert Rivera i el cerbeza petita . Compte amb la nova Falange Catalana i els nous falangistes . Et consideres progressista i votes o es votat a Ciutadans ? Tens un problema .






A les eleccions del 25N a Catalunya , aquest excèntric partit aspira a fer un salt notable en la seva representació parlamentària , on pot aconseguir els 7 escons . Ciutadans ocupa a Catalunya l'espai ideològic d'UPyD a la resta d'Espanya assumint amb protagonisme el paper catalanòfob , i com en el cas anterior , que estem ja farts alguns recordar que es tracta de la imatge de José Antonio Primer de Rivera , hi ha nombroses persones que afirmen sentir- progressistes i d'esquerres , i alhora simpatitzants d'aquest partit .
Doncs bé , a manera de crònica d'esdeveniments , crec que val la pena recordar que, per exemple , Albert Rivera , tot i que ell ho nega , va formar part durant quatre anys de les Noves Generacions del PP , fins i tot tres mesos abans de ser nomenat president de Ciutadans , el mateix PP ho va confirmar amb el seu full d'afiliació . A les eleccions europees de 2009 , Ciutadans va acudir en coalició amb Libertas , un partit ultradretà i xenòfob liderat pel tertulià habitual d'Intereconomía Miguel Durán . Ciutadans també es va oposar al fet que l'avui recolzat pel TC matrimoni homosexual fos considerat matrimoni . Entre els seus portaveus més incondicoonales es troben els periodistes ultraconservadors Juan Carlos Girauta ( ABC ) o Arcadi Espada ( El Mundo ) , però un dels seus més enèrgics defensors és Albert Boadella , declarat admirador de l' neoliberal Esperanza Aguirre , i amo de la següent declaració : "Falta nacionalisme espanyol . Almenys , una lletra per a l'himne . A mi m'agrada el ' Cara al Sol ' . Tant de bo acabi sent l'himne espanyol "
Veient aquests esgarrifoses exemples , un no acaba de sortir de l'horror quan comprova les últimes adhesions . Ciutadans ha rebut gustosament el suport de Carlos Navarro , més conegut com "El Yoyas " , exconcursant de Gran Hermano que va ser expulsat per violent , de qui podem conèixer la seva opinió sobre la immigració en aquest vídeo . Però l'última goteta rància que ha recaigut sobre aquest partit l'he vist avui , i és que el banquer expresidiari Mario Conde , creador del partit espanyolista SCyD , ha fet públic avui el seu suport a Ciutadans en les eleccions Catalanes . Progressistes de Ciutadans , necessiteu alguna prova més ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS