divendres, 22 de novembre del 2013

A la caberna mediàtica, van condemnar unànimement la sandàlia de David Fernández . Els fariseus es van esquinçar les vestidures per David Fernández i el seu sandàlia , però en insult a Marina Albiol ni es parla. El condemnat exalcalde i diputat del PP Pedro Ángel Hernández Mateo , de Torrevella , que ha estat condemnat a tres anys de presó per corrupció i que té dues causes judicials obertes , ha titllat de ' filla de puta ' a ​​una diputada que li va recriminar a les Corts , per les seves tripijocs .






Video :


L'exalcalde de Torrevella i exdiputat del PP a les Corts Valencianes Pere Ángel Hernández Mateo , que ha estat condemnat a tres anys de presó per corrupció i que té dues causes judicials obertes , es defensava amb insults quan des de l'oposició se li exigia explicacions de seus manejos . El popular va arribar a utilitzar un eufemístic 'filla de puta ' contra la diputada d'EUPV Marina Albiol , que li va preguntar per una operació de compravenda que li havia deixat una " plusvàlua " milionària .
" La professió de la seva mare ""Senyora Albiol , li demano que retiri les seves paraules o hauré de dir-li que vostè sembla molt bé una d'aquelles persones a les que se'ls coneix per la professió de les seves mares ", ha afirmat Fernández Mateu en la seva resposta a Marina Albiol .
La intervenció de la presidenta de les CortsLa llavors presidenta de les Corts Valencianes , Milagrosa Martínez , actualment investigada en el cas Gürtel per suposats delictes de prevaricació , suborn i malversació de cabals públics , va tenir una actuació més que penosa en obviar els insults del seu company de partit , equiparant les intervencions els dos diputats i demanar a tots dos que retiressin les seves paraules .
" No sé si és filla de la costurera , de la llevadora ... ""El meu és una valoració política , l'altre és un insult personal" , va replicar la diputada d'EUPV Marina Albiol . Per la seva banda, Fernández Mateu va rebutjar retirar les seves insults : "Jo no sé per què s'ha de ofendre ningú , si jo he dit les paraules que he dit , no sé si és filla de la costurera , de la llevadora o de la mèdica. Així que allà vostè , senyora ... " .
Xurres i " menines "La portaveu adjunta socialista a les Corts Carmen Ninet va recriminar a la presidenta de la Cambra que permetés afirmacions que anaven contra la igualtat de la dona . "No compari pomes i peres , jo m'he sentit al · ludida i van en contra amb una resolució aprovada a la Cambra en el 8 de març".
Milagrosa Martínez va continuar equiparant les intervencions de tots dos diputats , sense diferenciar els insults de Fernández Mateu de l'argumentació política de la diputada Albiol . La presidenta de les Corts , a més , va deixar clar el seu nivell en replicar a la portaveu socialista que ella no comparava " churras amb menines " .
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS