divendres, 8 de novembre del 2013

El telepredicador Carlos Fuentes ' Fraile ' de famosos , deixarà de sintonitzar Els Matins de CATALUNYA RÀDIO, perquè l'avorreixen les repetitives notícies sobre la INDEPENDÈNCIA que difon Mònica Terribas . En el programa d' ahir a la tarda de Canal Català TV - CATALUNYA OPINA que Canal Català TV - CATALUNYA OPINA va dir a la taula de tertulians estar cansat de tanta i tanta INDEPENDÈNCIA .






El telepredicador Carlos Fuentes , el nom amb què es designa als religiosos que utilitzen programes de televisió , especialment en el context de la política a Catalunya i Espanya , que han arribat a convertir Canal Català TV - CATALUNYA OPINA en líder d'opinió molt popular . Aquest il · luminat mancat d'humilitat ; aquesta virtut que consisteix a conèixer les pròpies limitacions i debilitats . Ahir en el seu programa en català , es va pronunciar per l'avorriment que li produïa al matí segons el , la constant repetició de les notícies independentistes de Mónica Terribas presentadora d'Els Matins de CATALUNYA RÀDIO .
Un canal que és diu Canal català , es suposa que hauria de fomentar la nostra cultura i la nostra llengua ; però Més aviat és a l'inrevés .Ahir mateix només vaig poder mirar 10 minuts escassos el programa aquells i aquelles que condueix 01:00 capellà telepredicador Carlos Fuentes , el qual a sobre te a l' incendiari del Dieguez com a tertulià , al cap de 10 minuts vaig haver de canviar de canal perque m'estava sulfurant de com meynspreaven a la Independència i a una professional com Mònica Terribas .
Ahir van discutint sobre moltes coses en general i amb variats punts de vista .Jo em pregunto com pot ser que aquest capellà telepredicador , el qual per ser el conductor del programa hauria de ser imparcial , i que vagi descaradament a favor dels convidats espanyolistes , a els quals demanen la pena de mort pels terroristes , i facilitin callar a els que defensen democràtica i pacíficament el interessos de Catalunya ? , i es permeti públicament de jutjar la tasca d'altres periodistes , amb públiques amenaces .
Com pot ser que aquest capellà associï independentisme amb terrorisme ?Si aquest programa el fessin des de Madrid em quedaria tan ample , però és que el fan al Canal català! , No té res a veure amb la programació i professionalitat d'Igor Llongueres en el programa Escrivint la Independència . Em sento en la necessitat i recte judici de recomanar , 5 anys en missions, perquè puguis adquirir una mica de
humilitat que és virtut que consisteix a conèixer les pròpies limitacions i debilitats.

1 comentari:

  1. ¿Qué pots esperar d'un personatge que immediatament després d'acabar el programa per al Canal Català cada dia, el repeteix en castellà a Intereconomía?

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS