dissabte, 9 de novembre del 2013

El nou ideal capitalista del PP . Treballi , calli i doni gràcies per tenir una feina :






No tenim un Govern . En realitat és una col · lecció de superherois . Són la Patrulla M de Mariano . La seva lluita incansable per reformar a una Espanya que ha viscut per sobre de les seves possibilitats resulta èpica . Ells conformen la nostra última esperança en un país ple de malalts imaginaris que fan el que sigui per agafar ibuprofèn gratis, funcionaris que gaudeixen els seus incomptables " moscosos " fent heliesquí a Canadà , becaris que es beuen els ajuts al botellón mentre els professors s'apunten a calimotxo i jubilats polint les seves pensions al casino de Torrelodones .
Després de posar en el seu lloc a sanitaris , pensionistes , dependents , funcionaris i estudiants , la Patrulla M ha decidit posar ferms als treballadors , amb feina o sense. Una missió per l'Increïble Montoro i la vicepresidenta Meravella .
L'increïble Montoro ha alliberat el seu riure demolidora per revelar una veritat incòmoda . Els treballadors espanyols es queixen de vici . Els seus sous no baixen , pugen . Treballi , carrer i doni gràcies per tenir una feina com fan a la Xina , el nou ideal capitalista . No feu cas a quant denuncien aquests sindicats de permanent àpat a la Fira d'abril. Si vostè creu que guanya menys , serà perquè estudiar amb la LOGSE i no sap matemàtiques . Les xifres oficials mai menteixen . Cobra vostè un 0.6 % més . El missatge no pot resultar més obvi . Ja ho han traduït els empresaris . El que el Increïble Montoro volia dir és que els sous encara han de baixar més .
És cert que a Espanya els salaris nominals han pujat , teòricament . Els salaris reals només ho van fer durant els vuitanta. A partir d'aquí , han baixat any rere any , fins i tot durant la bombolla . Avui la majoria guanya menys i una minoria guanya moltíssim més . Segons dades de l'OIT , el 10 % dels treballadors més ben pagats multiplica per quatre el salari mitjà del 10% d'aquells pitjor pagats . Per a l'OCDE , som líders en desigualtats salarials . Però això és la realitat i no importa quan la Patrulla M surt de missió .
En ajuda de l'Increïble Montoro ha acudit fulgurant la vicepresidenta Meravella , Soraya Sáenz de Santamaría , una altra heroïna que mai calla una veritat davant dels poderosos. No senti pena pels aturats , va venir a dir , de cada quatre , un li està estafant . Més de mig milió han cobrat de manera fraudulenta , va sentenciar citant un misteriós informe sobre el frau que no ens permet veure perquè l'ha classificat X.
Les estadístiques del Ministeri d'Ocupació certifiquen que només 5.833 aturats han cobrat fraudulentament des que la Patrulla M va arribar al govern . Però això és la realitat . Ja sabem que no compta . La vicepresidenta Meravella va insistir el titular del mig milió fins a tres vegades. Ens veuen tan ximples que fins i tot les mentides cal repetir com si Espanya fos un capítol de Barri Sèsam . Els treballadors cobren massa i els aturats són vagues i penques . Per això no sortim de la crisi . A veure si ens anem assabentant .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS