dissabte, 2 de novembre del 2013

Després de la decisió " ferma " de Rajoy de no permetre "cap tipus" de consulta a Catalunya . Mas contracta un lobby perquè la UE pressioni a Rajoy sobre la independència .






La Generalitat ha contractat al lobby anglosaxó Independent Diplomat per intentar crear un clima favorable a l'estranger sobre la independència de Catalunya . Així ho han confirmat fonts del govern català a El País , tot i que han negat que l'objectiu d'aquesta contractació sigui buscar suports internacionals per al procés : "Treballen en l'assessoria integral de tota l'acció exterior de Catalunya . Tenim una estructura exterior reduïda i , com fan moltes empreses , ens servim d'una consultora internacional " , han assegurat al diari de Prisa .
Però pel que sembla , els objectius de la contractació d'aquest lobby sí que estan en la línia d'aconseguir un suport internacional a la independència catalana , unint-se a la xarxa d'oficines a l'estranger de la Generalitat , les ambaixades ...
Per la seva banda, Independent Diplomat es val dels serveis del exdiplomàtic britànic Peter Collecott -va ser ambaixador del Regne Unit al Brasil- perquè visiti cancelleries europees i transmeti un missatge clar : si la tensió entre el Govern espanyol i el català augmenta , els seus socis europeus haurien de pressionar a Mariano Rajoy perquè permeti la celebració del referèndum d'autodeterminació promès per Artur Mas per l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS