dimecres, 9 d’octubre del 2013

Un exemple de la ' doble moral ' del PP amb els símbols . L'alcalde , Francisco Javier Fragoso , rep a les seves visites amb la bandera del ' esparver ' . En lloc destacat , just a l'entrada del despatx del regidor , hi ha dues ensenyes inconstitucionals que va defensar ¡ Monago ! dient que era "una catetez " debatre la seva retirada .






És veritat que en declaracions públiques , la direcció del PP ha fet tímides condemnes , i fins i tot puntualment ha amenaçat amb expulsions . Però la realitat és que en la pràctica arraconen un tema que, simplement , els resulta molest . Fins i tot pitjor , continua havent dirigents del PP que podrien donar exemple d'intransigència amb la dictadura i que no només no ho fan , sinó que actuen al contrari , mantenint en llocs privilegiats símbols de la dictadura . Manen així un doble missatge : per una banda , d'insensibilitat amb aquells a qui molesten aquests ' records ' supervivents dels temps de la repressió , i per un altre de tolerància i ànim a aquells ultres que al seu partit , o als voltants del seu partit , estan reapareixent alimentant-se en la crisi política i econòmica .
Un exemple d'això es dóna a l'alcaldia de Badajoz . Allà , a la planta primera, on es troben tant el despatx de l'alcalde , com els de l'oposició , en lloc estratègic , hi ha una vitrina amb dos pendons ' històrics' que l'Exèrcit va donar a l' Ajuntament en els anys noranta . Dos pendons , com es pot veure en les fotos que acompanyen aquest article , amb símbols preconstitucionals . Són dues banderoles amb el que es coneix popularment , ' l'esparver ' .
Tant els regidors del PSOE com d'Esquerra Unida demanen repetidament que retirin del lloc que ocupen els pendons , i que obliguen a qualsevol que ve a veure l'alcalde , o als regidors de l'oposició , a veure l'homenatge que es rendeix a aquests símbols , i que es lliurin a un museu . Però el grup del PP , encapçalat per l'alcalde Francisco Javier Fragoso , com van fer els seus predecessors , es neguen a això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS