dijous, 10 d’octubre del 2013

El sindicat més important de la policia espanyola es manifestarà a Barcelona el 12-O . Miguel Sánchez Fornet, el seu president d’honor, ho ha anunciat aquesta tarda a través del seu perfil de Twitter . José Manuel Sánchez Fornet, secretari general del Sindicat Unificat de Policia . El líder del SUP que suma en 21 anys de carrera sindical 43 querella’s y onça expedientes disciplinaris .Un president de honor polèmic . El pesat Juny , el SUP també va agafar una dimensió política y polèmica quan el actual president de honor del sindicat, José Manuel Sánchez Fornet, va insultar vía Twitter a los que van xiular el himne Español en el Circuit de Catalunya. En aquest moment , Sánchez Fornet va escriure a la xarxa : " Fills de putes els que ens odien. Catalunya és Espanya. Merdes ...".






El SUP - Sindicat Unificat de Policia, en qualitat d'organització síndic - policial majoritària del territori nacional i de Catalunya , sí que té alguna cosa de dir en relació a la situació polític social que està esdevenint en aquesta Comunitat .
En qualitat de funcionaris del Cos Nacional de Policia , jurem o prometre acatar l'ordenament jurídic establert , sent garants del mateix .
Respectem tots els posicionaments existents, però dins d'un marc legal , i si s'hagués de fer algun canvi normatiu en relació estatutària , fiscal " o d'un altre tipus" , instem a les autoritats competents a que es desenvolupi dins d'un marc de convivència i emprant per a això els marges legals i conductes establerts .
Retraiem l'execrable utilització efectuada per la " casta" política, els quals estan polaritzant una societat , sempre multicultural i democràtica , creant un conflicte estèril que l'únic que fa és perjudicar i desestabilitzar la societat catalana . Dilapidant recursos que millor que s'utilitzaran en
 
solucionar altres tipus de problemes . Des del nostre punt de vista molt més importants , com ara atur, situació econòmica , pèrdua de poder adquisitiu , augment de nivells de pobresa , sanitat , educació , etc ....
Els policies que treballem a Catalunya , majoritàriament , hem passat " gairebé tota la vida " en aquesta comunitat , a la qual hem defensat , respectat , valorat , ia la qual volem , concebent la mateixa dins d'un país " Espanya" i dins d'un marc jurídic i legal establert .
Evidentment i arribats a un punt en què la majoria decidís ( i no ens referim només a la majoria a Catalunya , sinó a la majoria a tot l'estat espanyol ) , es podrien fer modificacions o canvis , però ho entenem des del consens , diàleg i utilitzant les vies legals establertes .
Per l'exposat, i en qualitat de residents a Catalunya , Catalans i Espanyols , DONEM SUPORT I secundarem la concentració que s'efectuarà el dia 12 d'octubre de 2013, a la Plaça Catalunya , a les 12:00 hores .
Convidem igualment a tots els funcionaris del Cos Nacional de Policia a acudir a la mateixa, ja que SÍ és important que se sàpiga el nostre pensament i posicionament .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS