dilluns, 7 d’octubre del 2013

Els ultres tornen a concentrar a Belchite per exaltar el franquisme i acaben destrossant una fossa comuna republicana . Cal prendre mesures ja contra els feixistes . Porto anys denunciant la connivència entre l'Església catòlica i la ultradreta a aquests actes d'exaltació feixista . Aquests grups d'extrema dreta ens han arribat a acusar d'incitar l'odi contra els patriotes i l'Església. No va sent hora que es prenguin mesures contra els que sí inciten , però de veritat , a l'odi ia la divisió ? .









Missa pels caiguts " per Déu i per Espanya "Els nostàlgics del franquisme peregrinen cada any a aquesta petita localitat i , recolzats pel capellà local , el pare Amable , celebren cada any a primers d'octubre a la capella de Colze un acte d'exaltació feixista amb l'excusa d'honorar als seus caiguts , els 3.000 espanyols que van impedir l'avanç republicà i que van donar la vida " per Déu i per Espanya " .
Actes contraris a la llei de memòria històricaNi la llei de memòria històrica ni les gestions de l'exregidor del PAR a la localitat Luis Badenas Marc , que va aconseguir que el Congrés dels Diputats reclamés que es prenguessin les "mesures oportunes " per frenar aquests actes han aconseguit aturar els ofensius homenatges de l' ultradreta .
La col · laboració de l'EsglésiaEnguany s'ha celebrat una missa oficiada un cop més pel pare Amable com es pot veure en les fotografies que ha penjat al seu web d'Acció Juvenil Espanyola ( AJE ) . El pare Amable és un clàssic ja en aquestes celebracions . El 2008 ELPLURAL.COM denunciar la col · laboració de l'Església catòlica en aquests actes d'exaltació feixista . L'any anterior havia oficiat la missa amb una bandera preconstitucional a l'altar . En aquest vídeo de Youtube es pot veure resant pels caiguts ( però d'un sol bàndol ) per tal de donar testimoni " de cristià , de falangista i d'espanyol de veritat" .
Una més que sospitosa coincidènciaEls ultradretans , aquest any, no només s'han acontentat amb homenatjar els seus caiguts sinó que han destrossat una fossa comuna republicana . Així ho denuncia el Fòrum per la Memòria , que relaciona aquests danys amb la celebració de la missa franquista .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS