dimarts, 8 d’octubre del 2013

Els maçons , oficialitzen el seu suport a la independència de Catalunya . El Gran Orient de Catalunya va recolzar la Via Catalana Cap a la Independència . Qui persegueix quimeres ... Aquest és el text de l'escrit de Francmaçons per la Independència donat a conèixer després de la reunió constituent :






El Gran Orient de Catalunya va recolzar la Via Catalana Cap a la Independència , la cadena humana que va recórrer el territori el passat dia 11 de setembre a instàncies de l'Assemblea Nacional Catalana , una entitat que compta amb una sectorial anomenada Francmaçons per la Independència .
El Consell de Govern del Gran Orient de Catalunyade va fer " una crida a tots els Germans i Germanes en particular , i al poble català en particular" , per participar en l'esmentada cadena humana , " unint la reivindicació nacional i el civisme " .
Així mateix , el Gran Orient de Catalunya manté les tres ofrenes florals que realitza cada 11 de setembre a la ciutat de Barcelona a Rafael Casanova , al Fossar de les Moreres , i el monument a Josep Moragas .Francmaçons per la Independència
La Biblioteca Pública Arús de Barcelona va acollir el proper dia 18 de febrer de 2012 la presentació de Francmaçons per la Independència . Es tracta d'una sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana i que està integrada per " germans a títol individual , que treballen en diverses obediències maçòniques , com la Gran Lògia Simbòlica Espanyola , el Gran Orient de Catalunya o Mare Nostrum" .De moment , Francmaçons per la Independència disposa d'un espai web dins del servidor de l'Assemblea Nacional Catalana , on s'exposa el manifest fundacional que traduïm a continuació :
Qui persegueix quimeres ...
Aquest és el text de l'escrit de Francmaçons per la Independència donat a conèixer després de la reunió constituent :
" La Francmaçoneria persegueix la quimera de la llibertat , del lliure albir de la persona humana en cada moment i en cada circumstància històrica de la seva existència . Persegueix els anhels de l'ésser humà per ser més feliç i savi , en harmonia amb la natura i amb els ensenyaments i lliçons que es desprenen d'ella .
La saviesa no és el resultat de l'acumulació de coneixements , sinó un do . No és savi qui té més informació , sinó qui emprèn en cada moment l'acció justa , una predisposició que s'adquireix posant-se d' acord amb el que la societat exigeix ​​.
L'harmonia , el respecte al proïsme , a la naturalesa , la recerca de la veritat , de la justícia , la fraternitat i la solidaritat són virtuts de la Francmaçoneria ... però sempre cal que es mostri arrelada en el context sociocultural del territori on es desenvolupa . Perquè , si no és així , prevaldran els interessos privats per sobre dels col · lectius i d'esta institució es convertirà , ras i curt, en una oligarquia més . Aquests primers anys caòtics del segle XXI que estem vivint han exigit de tots els germans i germanes una reflexió atenta que ha portat a una acció profunda que ens ha fet reaccionar col · lectivament .
L'11 de setembre de 2012 ha demostrat que no hi ha quimeres . En record i homenatge dels homes i dones que fins i tot van vessar la seva sang pel nostre país , la Francmaçoneria catalana renova la seva crida perquè els iniciats dels Països Catalans s'incorporin i treballin per aconseguir , d'una vegada per totes , la Independència " .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS