dimecres, 30 d’octubre del 2013

Defensa es gasta 220.000 euros en el manteniment del camp de golf d'una base militar . El ministeri adjudica a una empresa de Florentino Pérez el contracte per mantenir el camp i l'escola de golf de l'aeròdrom de Quatre Vents . http://www.diariomilitar.es/?p=4938&cpage=1










El Ministeri de Defensa es gasta 222.261 euros en el manteniment del camp de golf de la base aèria militar de Cuatro Vientos a Madrid .
L'empresa adjudicatària és Urbaser , que forma part del grup ACS , la constructora que presideix Florentino Pérez . L'anunci de licitació permet prorrogar el contracte un any més, de manera que la suma podria arribar als 444.522 euros destinats al manteniment del camp de golf de la instal · lació militar .
La filial de Florentino Pérez s'encarregarà del manteniment del camp i de l'Escola de golf , així com del camp de pràctiques i viver , segons recull aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat . Urbaser es defineix a la seva pàgina web com " líder en gestió i tractament de residus" .
El departament que dirigeix ​​Pedro Morenés ha concedit el contracte a Urbaser per ser la que millor puntuació ha obtingut "en l'aplicació dels criteris de valoració " i al " complir els requisits exigits en els plecs " que regeixen l'expedient , segons informa el Govern a través del BOE .
Recentment Defensa ha tingut altres despeses polèmics , com la compra d' gavardines per a l'Exèrcit de Terra amb un valor estimat del contracte de gairebé cinc milions d'euros .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS