dilluns, 16 de setembre del 2013

Almunia fica por: Catalunya sortirà de la UE si s'independitza, si Sr Almunia Catalunya sortirà de la UE si s'independitza, però digui tota la veritat, Espanya també sortirà de la UE, perquè quan va ser acceptada Espanya per la UE incloïa Catalunña. És a dir Espanya sense Catalunya queda fora de la UE. Sr Joaquín Almunia sobre el futur de Catalunya a la UE ja la sabem, ara expliqui vostè als Espanyols sense mentir, ni voler enganyar als ciutadans; que "La part dessegregada no seria membre de la UE", és a dir Espanya sense Catalunia .






A la Unió Europea preocupa molt una hipotètica independència de Catalunya. El vicepresident de la CE i comissari de Competència, Joaquín Almunia, s'ha mostrat aquest dilluns contundent sobre el futur de Catalunya a la UE si s'independitza d'Espanya: "La part segregada no és membre de la UE". No és la primera vegada que Almunia fa una declaració com aquesta: ja ho va fer el passat mes de novembre.

En una conferència al Cidob sobre L'aposta per Europa, Almunia va assenyalar la seva estima per Catalunya, i ha instat al Govern central i al català a tractar el futur polític "en una taula cara a cara i amb el cap fred" en comptes de per carta .

Almunia ha explicat que altres representants de la UE li pregunten molt per aquest tema "amb cara seriosa, de recerca de vies perquè es canalitzi" el que ha definit com desencontre polític gran.

El conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que va acudir com a oient a l'acte, va declarar al terme del mateix a la premsa que les declaracions d'Almunia són una "lectura jurídica" estricta, però hi ha casos on s'està negociant , com l'escocès, i no creu que acabi amb Escòcia fora de la UE, el que interpreta igual per a Catalunya. En aquest sentit, el conseller ha afirmat: "No veig Esocia fora de la Unió Europea políticament parlant, igual que no veig Catalunya fora de la Unió Europea políticament parlant".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS