dimarts, 20 d’agost del 2013

Sis de cada deu Catalans en atur es mostra disposat a crear el seu propi negoci. Gairebé la meitat dels desocupats Catalans disposats a emprendre, en concret el 48%, crearia el seu negoci en el mateix sector en què té experiència professional. Els treballadors amb estudis universitaris són els més disposats a crear el seu propi negoci.







El 62% dels Catalans en atur estaria disposat a crear el seu propi negoci per tal de trobar una sortida laboral, segons una enquesta realitzada pel grup de recursos humans Randstad, que destaca a més que les 'start-ups' són una de les formes d'emprenedoria millor posicionades, principalment si estan relacionades amb les noves tecnologies.

Gairebé la meitat dels desocupats Catalans disposats a emprendre, en concret el 48%, crearia el seu negoci en el mateix sector en què té experiència professional, si bé el 32% triaria un sector diferent i el 20% es decanta per l'autoocupació, amb independència del sector on desenvoluparà la seva activitat.

Els treballadors amb estudis universitaris són els més disposats a crear el seu propi negoci, amb un 70% de respostes, seguits dels treballadors amb títol de Batxillerat (66%) i dels que tenen Formació Professional (64%).

Analitzant els resultats d'aquest enquesta per sexes, homes i dones es mostren disposats a emprendre gairebé per igual, amb percentatges del 65% i del 63%, respectivament.

Amb totes aquestes dades a la mà, Randstad conclou que el perfil dels Catalans més disposats a aixecar un negoci es correspon amb el d'un home, d'entre 25 i 34 anys i amb estudis universitaris.

Malgrat la voluntat de molts Catalans en atur per emprendre un negoci, són molts els obstacles que els porten a deixar aquesta idea de costat, com la falta de crèdit, les altes taxes que han de pagar els autònoms, la burocràcia o la por al fracàs .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS