dimarts, 20 d’agost del 2013

Paco Marhuenda i Intereconomía apareixen en els comptes filtrades del PP Un usuari anònim difon tota la comptabilitat del Partit Popular des de 1990 fins 2011. 9 juliol 2013.




 El Partit Popular s'ha vist embolicat en un nova controvèrsia després de la filtració de les seves comptes des de 1990 fins 2011. En aquest cas, Intereconomía i el periodista Paco Marhuenda, director del diari La Razón i tertulià habitual de La Sexta, figuren en aquesta comptabilitat. I és que el PP va realitzar importants sumes de diners a l'esmentat grup de comunicació i al periodista en concepte de taxis.

Tot va sortir a la llum aquest dilluns a la tarda quan un usuari anònim va filtrar els comptes del PP a través d'AnnonYourVoice, una pàgina web que segueix fidel l'estil d'Anonymous. Tot i que la seu de Gènova no ha desmentit ni aclarit si els documents publicats corresponen a la comptabilitat oficial del partit, s'ha confirmat que part dels comptes sí que ho fan.

Els comptes del PP amb la partida de pagament a Intereconomía.
Des d'un enfocament més numèric, el pagament a Intereconomía ascendeix a la xifra de 47.000 euros mentre que el document filtrat assenyala un desemborsament de 11.000 pessetes en despeses de taxis per a Francisco Marhuenda.

# CuentasDelPP revoluciona Twitter

La filtració dels comptes del Partit Popular s'ha convertit en una de les tendències més comentades al Twitter. El hashtag # CuentasDelPP continua sent Tendring Topic aquest dimarts després de l'allau de comentaris i crítiques abocades a través de la xarxa social de l'ocell blau.

Els pagaments a Intereconomía o Paco Marhuenda no han estat les úniques despeses que han cridat l'atenció. En aquests mateixos documents comptables també apareix la compra d'un poni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS