dilluns, 5 d’agost del 2013

S'HA OBERT LA VEDA DE ESQUIROLS I CHIBATOS. La ministra Fátima Báñez, a muntat un sistema de denúncies anònimes contra els treballadors, perquè ESQUIROLS I CHIBATOS puguin denunciar de forma anònima, omplint un formulari a la web del departament als seus companys, que volen treballar, per portar-se a la boca una cosa que menjar.




A la seva pàgina d'internet el Ministeri informa que qualsevol persona que conegui algun incompliment de la normativa, "ja sigui laboral, de Seguretat Social o de prevenció de riscos", pot informar a la Inspecció de Treball i Seguretat Social (ITSS) omplint un formulari.

"El comunicant no ha d'aportar cap dada personal i la bústia sol recollirà informació sobre les presumptes irregularitats de les que tingui coneixement", afegeix Ocupació, que demana que les dades siguin el més detallats possible perquè, si considera oportú, pugui planificar les actuacions "de la forma més adequada".

D'altra banda, quan el denunciant vulgui ser considerat part o interessat en el procediment haurà de presentar una denúncia formal a la qual haurà d'aportar totes les seves dades personals i "utilitzar les diferents vies per al registre formal de la denúncia".

Segons diu el Ministeri d'Ocupació, l'objectiu és planificar les seves actuacions per aconseguir el compliment de la normativa laboral i evitar les irregularitats laborals, perquè "el treball no declarat, l'ocupació irregular i el frau a la Seguretat Social constitueixen una de les amenaces l'estat del benestar ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS