dilluns, 5 d’agost del 2013

El Partit Popular de València ha fet bona la dita de "pelillos a la mar". El PP defensa al secretari general del PPCV, Serafín Castellano que es va fotografiar amb una bandera nazi.




El secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha acceptat les disculpes ofertes pel secretari d'Esports de l'executiva del PP de Xàtiva (València), Jorge Roca, després que es publiqués una foto en què se'l veia al costat d'una bandera nazi al costat de diverses persones fent la salutació dels seguidors de Hitler.

Després que la foto comencés a circular amb profusió per les xarxes socials, Roca va escriure un missatge al seu compte de Twitter al demanava disculpes a tots els que s'haguessin pogut sentir ofesos.

"Ja ha demanat disculpes després de fer alguna cosa que no va ser correcte", li ha justificat aquest dilluns el secretari general del PPCV. Davant la possibilitat d'obrir-li un expedient informatiu, Castellano ha apuntat que correspondria al Comitè de Drets i Garanties del PPCV. "No tinc cap notícia sobre això", ha abundat.

"En aquest sentit crec que la millor manera de conviure i de fer les coses és que es compleixi les banderes que toquin la base de la Constitució. Tot el que no sigui així, no són actuacions correctes", ha conclòs.

El mateix conseller de Governació i Justícia i secretari general del PPCV està immers en una altra polèmica després que se n'anés de cacera amb un empresari a qui hauria adjudicat un contracte de 22 milions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS