diumenge, 4 d’agost del 2013

Ignacio López del Hierro, marit de Cospedal: investigat per la Fiscalia de Cantàbria, la Fiscalia ha obert diligències d'investigació penal sobre l', que és investigat,, per la seva actuació en Liberbank (entitat en la qual es va integrar Caixa Castella-la Manxa) per aclarir l'existència de possibles "delictes d'apropiació indeguda i falsedat documental en cobrar fins a 7.000 euros al mes d'una filial de l'entitat que negava que li prestés serveis".



El Mundo assenyala que la denúncia l'encapçala l'exconseller de Caixa Cantàbria (una altra de les entitats en Liberbank) Alfonso Díez (membre del sindicat CCOO), que ha mostrat al diari documentació sobre la notificació oficial de l'obertura de diligències. Amb la investigació, la Fiscalia decidirà si arxiva la causa o si els fets són suficients com per presentar una querella. Del Hierro i l'entitat neguen qualsevol irregularitat, segons el citat diari.

Fa un any i mig Ignacio López del Hierro va ser protagonista d'una polèmica política, quan es va conèixer que havia estat fitxat com a conseller de Red Eléctrica (empresa de gestió privada amb participació pública) per 180.000 euros a l'any. El president del Govern, Mario Rajoy, segons va recollir llavors El País, va fer arribar el seu malestar per la polèmica a Cospedal i López del Hierro renunciar al lloc. "No vull causar cap perjudici ni a la companyia, ni a la tasca institucional i política que exerceix amb tant esforç i sacrifici meva dona", va dir llavors López del Hierro, conseller de Renta Corporación, Amper i Itínere.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS