dilluns, 19 d’agost del 2013

Per saldar un deute que l'exjugador Sanchís té amb la RTVCM li accepta 4.000 ampolles de vi a 38,20 € la unitat, quan el preu del mercat no supera els 8 euros. ¡Barrato, barrato! A aquest pas Villa permetrà pagar la publicitat de la tele manxega amb cromos del Reial Madrid.




Nacho Villa, director de Ràdio Televisió Castella-la Manxa per la gràcia de María Dolores Cospedal ("perquè Cospedal és molt graciosa", fan broma els treballadors), va camí de convertir-se en el personatge més polèmic que ha trepitjat terres manxegues des que el conseller de Sanitat, José Ignacio Echániz, ha d'acusar als metges de no treballar i d'operar més del compte per cobrar més. El cas és que el exlocutor de la cadena dels bisbes no deixa indiferent a ningú, i una setmana sí i una altra també protagonitza episodis propis de repúbliques bananeres, com l'acusen els socialistes. En aquesta ocasió, el responsable d'un dels canals autonòmic menys vist d'Espanya, tot i comptar amb 45 milions d'euros de pressupost, ha obert la veda perquè els clients publicitaris de la televisió puguin pagar els seus deutes en espècies.
Sense autoritat moral ni legalDiem això perquè Villa ha acceptat que l'exjugador del Reial Madrid, Manuel Sanchís, pagui amb 4.000 ampolles de vi un deute que mantenia amb Televisió Castella-la Manxa des de fa uns anys, com ja va avançar el passat mes de maig aquest diari. D'aquesta manera, "els gestors publicitaris de RTVCM no es poden oposar a que altres clients decideixin pagar els seus espots publicitaris amb formatges, xoriços, amb una col · lecció de ventalls de puntes o amb cromos del Reial Madrid", assegura a ELPLURAL.COM un advocat mercantil coneixedor del cas, per seguidament sentenciar: "Si un ens públic, com és TCM, accepta el pagament en espècie es veu obligada a aplicar els mateixos criteris comercials a totes les empreses que ho sol · licitin, ja que des del moment que autoritza una operació de aquesta índole, en aquest cas de pagament en vi, no pot oposar-se a que un altre client faci el mateix ja que no té autoritat moral i, sobretot, legal, perquè de fer el contrari estaria beneficiant a uns i perjudicant altres, o el que és el mateix, estaria prevaricant ".
"L'únic acord possible"No hi ha dubte, el director de RTVCM s'ha ficat en un jardí de difícil sortida, sobretot si com el mateix reconeixia fa uns dies a la reunió del Consell de Ràdio Televisió Castella-la Manxa "és l'únic acord possible per solucionar aquest problema", segons reconeixen a ELPLURAL.COM testimonis presencials que li van recriminar que no esgotés la via judicial per reclamar el deute del excomponent de la "Cinquena del Voltor", quan està acceptada legalment i els tribunals podrien donar ordres d'embargaments i altres iniciatives jurídiques pròpies d'aquests casos.
Celler en concurs de creditorsPerò l'extravagància del cas no queda aquí. No El deute que Nacho Villa pretén cobrar en vi correspon a la retransmissió del mundialet de clubs sub-17, organitzat per DEPORGADYD, companyia presidida per Manolo Sanchís dedicada a promoure l'esport, que a Castella-la Manxa va organitzar un màster en gestió esportiva i trofeus de tennis, entre altres esdeveniments, però que res té a veure amb el celler "Casa Llops", tret que Sanchís és un soci més com ho són Aitor Karanka, Michel, Ànec Clavet, Antonio Martín, Luis Mendoza, Manuel Trigueros, Joan Llobet, José Portes, Miguel Bosé i Pedro Barato, president d'Asaja, entre d'altres. Si a això li afegim que "Casa Llops" (El Picón, Ciudad Real) està en concurs de creditors des de fa nou mesos, llavors, l'operació desperta encara més dubtes.
38,20 €, el preu somiat ...Suma i segueix. I és que l'operació acceptada pel acèrrim seguidor del Reial Madrid, per un dels hooligans més destacats de la "casa blanca", per algú que no perd un partit del seu equip de l'ànima, i parlem de Nacho Villa, no té per on lligar-la i molt menys per on justificar-la, sobretot quan parlem del preu. I és aquí, en l'import de l'ampolla acceptat per Vila on les sospites es desborden, ja que el director de la manipuladora televisió manxega, com la cataloga el comitè d'empresa, va donar per bo 38,20 euros per unitat de 75 centilitres, que multiplicat per 4.000 ampolles ens llança un vergonyant balanç de 152.800 euros. Quan el director de RTVCM informar de la quantia, es va escoltar entre els assistents a l'alcalde popular d'Almagro dir: "Amb aquest preu, per favor, que es guardi bé no vagi a picar-se".
... 7 o 8 euros, el preu realhttp://casalobos.vinoseleccion.com/casalobos/tinto-con-crianza/2005/. Aquesta és l'adreça d'un dels portals més prestigiosos del món del vi. Aquí es pot comprovar que l'ampolla de "Casa Llops" no supera els 8 euros de preu real i que, a més, el vi està esgotat. Per què, llavors, Nacho Villa paga gairebé cinc vegades més per un vi que en distribució no arriba als 5 euros, o que proveïdors del celler que han hagut de cobrar en vi han valorat cada unitat entre 5 i 6 euros, com passar amb l'empresari que va realitzar tots els treballs de fontaneria en les instal · lacions de Picón? És una pregunta fàcil de respondre, ia la mà del Consell d'Administració de Ràdio Televisió Castella-la Manxa està que aquest escàndol no caigui en sac trencat, perquè d'una altra manera els seus membres es convertirien en còmplices d'una suposada il · legalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS