diumenge, 4 d’agost del 2013

El "adoctrinament" del PP ultima un pla per "contrarestar" amb Sánchez-Camacho, presidenta del PPC al capdavant, l'independentisme de CiU i demanar-li al líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran Lleida, que sigui capaç d'anar a les eleccions europees amb el PP en lloc de amb CDC.




La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, està ultimant juntament amb la direcció nacional del partit una estratègia per "contrarestar" l '"adoctrinament" que, al seu parer, està fent el Govern de CiU per guanyar adeptes a l'independentisme.
En una entrevista amb Efe, la líder del PPC ha avançat que la campanya que es desplegarà en els propers mesos busca que la societat catalana pugui escoltar "no només la informació radical, esbiaixada i partidista que moltes vegades fa el Govern català", sinó també les informacions del Govern central.
El PPC pretén fer front així al "desafiament" que està plantejant el president de la Generalitat, Artur Mas, amb el procés sobiranista, per al que també planteja altres mecanismes, com una "plataforma" amb UDC, PSC i Ciutadans que Sánchez-Camacho estaria disposada a liderar.
Més enllà de les accions que l'Executiu central pugui fer a Catalunya en els propers mesos, la campanya la dirigirà pròpiament el PP, encara que amb el coneixement del president del Govern i també del partit, Mariano Rajoy.
Per a Sánchez-Camacho, el PP és "l'únic partit capaç de plantar cara al desafiament de ruptura que planteja al president de la Generalitat, Artur Mas, i de garantir la unitat d'Espanya".
Amb aquesta estratègia, que es detallarà al setembre, el PP vol evitar que a Catalunya se segueixin llançant "missatges distorsionats i partidistes i que no són certes respecte a l'acció del Govern central, a l'economia o al dèficit fiscal", ha afegit.
La intenció és, segons la líder dels populars catalans, que el PP "sigui el gran altaveu que contrarestarà les mentides i la informacions esbiaixades i partidista del Govern de Catalunya" mitjançant una sèrie d'accions en col · laboració amb el PPC, que fa poc ja llançar una altra campanya, la del "Dret a saber", amb dades de la Generalitat que, segons s'explica a la web, "passen desapercebudes".
Sánchez-Camacho ha explicat que la nova campanya que es prepara amb la direcció nacional del PP serà "responsable" i "en positiu", amb informació "certa i veraç respecte als riscos de la sortida de Catalunya d'Espanya i dels beneficis de que els catalans segueixin sent espanyols ".
La líder del PPC considera que existeix una "pressió mediàtica" per difondre "l'agenda independentista" que no està produïda tant pels mitjans de comunicació sinó pel mateix Govern català, que llança aquest tipus de missatges contínuament "perquè és el que més li interessa "per ampliar el nombre de sobiranistes.
Per aquest motiu, a més de la campanya, Sánchez-Camacho s'ha mostrat disposada a buscar col · laboracions amb "qualsevol formació que vulgui evitar la separació" de Catalunya amb Espanya, entre les quals ha citat Unió Democràtica de Catalunya (UDC), PSC i Ciutadans.
"Hi ha diferències ideològiques però també hi ha elements en comú", com la "defensa de la pluralitat" de Catalunya i que estan "en contra del separatisme", ha reflexionat.
No obstant això, Sánchez-Camacho ha posat en dubte que aquestes eventuals col · laboracions es tradueixin en una aliança electoral per als comicis europeus de maig de 2014, malgrat que, per exemple, UDC i PP es presenten habitualment per separat però comparteixen el mateix grup polític a l'Eurocambra.
"Tant de bo molts abandonessin els complexos que se'ls pugui titllar de traïdors a Catalunya i pensessin en les seves responsabilitats prioritàries, entre elles l'evitar el desafiament independentista", ha assenyalat.
Sánchez-Camacho ha criticat el líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, que no sigui capaç d'anar a les eleccions europees amb el PP en lloc de amb CDC quan, al cap ia la fi, el diputat del seu partit, Salvador Sedó, està en el Grup del Partit Popular Europeu a l'Eurocambra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS