dijous, 8 d’agost del 2013

Expulsen un jugador de Catalunya de futbol platja per una samarreta Jeroni Rañé va mostrar una samarreta en un dels gols en què es podia llegir «Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau» .




Jeroni Rañé és un dels jugadors habituals del Xiri's Torredembarra, el millor equip de futbol platja català i una de les referències d'àmbit estatal. De fet, la temporada passada ja va jugar en el primer partit de la selecció catalana de futbol platja contra Anglaterra i va protagonitzar un dels moments curiosos del matx quan, en un dels gols catalans, va córrer a fer un petó a una estelada.
En el partit d'aquest dimecres contra Itàlia, Jeroni Rañé va aprofitar un gol català per mostrar una samarreta en què es podia llegir «Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau», amb referència al procés sobiranista. Al darrere, s'hi podia llegir «Fredoom for Catalonia».

Tal com explica el jugador torrenc, just acabat el partit contra Itàlia, un directiu de la Federació Catalana de Futbol va córrer cap a la seva posició i li va assegurar, textualment, «que ja n'hi havia prou de pallassades» i li va assegura que mai més no vestiria la samarreta de la selecció catalana de futbol platja.

La Federació Catalana assegura que han expulsat Rañé per un acte d'indisciplina, tot i que l'únic que va fer el jugador és mostrar una samarreta en una celebració d'un dels gols. Per Rañé, aquesta és una mostra més de la poca consideració que té la Federació Catalana de Futbol a la selecció de futbol platja i la seva submissió a la Federació Espanyola. De fet, el màxim responsable català de futbol platja, Raül Sus, també ho n'és el responsable en l'àmbit estatal.

Cal tenir en compte que alguns jugadors ja van mostrar la seva disconformitat amb el tracte rebut al campionat autonòmic, on van ser maltractats pel fet de ser catalans, tal com van confessar alguns àrbitres, i la manca de suport que van rebre de la Federació Catalana de Futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS