dimarts, 27 d’agost del 2013

CONFLICTE A SÍRIA. EUA i el Regne Unit ultimen els seus plans de guerra. Obama estudia un bombardeig sobre Síria amb míssils creuer durant dos dies. El portaveu de Cameron reconeix que "l'Exèrcit està preparant un pla de contingència" davant un eventual atac i de pas faran escala a Gibraltar per veure insitu, les ultimes decisions al Penyal del govern ranci Espanyol.






EUA i el Regne Unit estan accelerant els preparatius per a una possible intervenció militar a Síria al marge de les Nacions Unides. Aquest dimarts, el primer ministre britànic, David Cameron, va interrompre les seves vacances i va retornar a Londres. El seu portaveu a Downing Street va informar als periodistes que "és raonable assumir que les Forces Armades estan preparant un pla de contingència" davant un eventual atac.

Més que assumible, sembla un fet ja que el mateix portaveu va assegurar als periodistes que l'Executiu de Cameron està buscant les escletxes legals apropiats per atacar Síria sense passar per la votació dels membres del Consell de Seguretat de l'ONU. La decisió ha provocat certa preocupació entre l'oposició laborista, que està reclamant al primer ministre més dades sobre la intervenció militar. Alguns diputats estan tractant fins i tot de forçar una votació a Westminster malgrat que Cameron no està obligat per llei a fer-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS