dilluns, 26 d’agost del 2013

Anonymous publicarà noves informacions que vinculen el PP amb narcotraficants. El col · lectiu, que ha 'hackejat' diverses webs del partit del Govern, assegura posseir documents que demostren el "tràfic d'influències" dels conservadors amb jutges, policies i responsables de duanes.






"El que ha de sortir a la llum, sortirà a la llum". Així ha anunciat Anonymous Espanya la seva intenció de publicar "en breu" una sèrie de documents que, presumptament, vinculen el PP amb narcotraficants. El col · lectiu ha hackejat diverses pàgines web del partit conservador, on ha penjat els vídeos de Youtube en què avancen la seva pròxima actuació.
Una veu en off en sengles vídeos alerta que "ja no hi ha marxa enrere" en la publicació d'aquests documents oficials, que estan emmarcats en una operació que el col · lectiu ha anomenat Secret Files Part 2.
En concret, Anoymous assegura que els documents demostren la vinculació del partit amb narcotraficants, així com "tràfic d'influències" de la formació amb el sistema judicial, caps de policies i duanes. L'anunci arriba mesos després de la publicació, en el diari El País, de les imatges de mitjans dels anys 90 en què el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, gaudia de passejades en iot amb el narcotraficant gallec Marcial Dorado.
"El poble s'ha cansat i ha arribat l'hora d'actuar, tenim documents oficials i el deure i l'obligació de donar-los", afirma en el primer dels vídeos, que alterna l'esmentada veu en off amb imatges de la pel · lícula Matrix.
En el segon vídeo, alterna imatges de la pel · lícula dels germans Wachowski amb altres de polítics, entre les que s'inclou la imatge de Rajoy amb el braç en alt davant d'una bandera preconstitucional. "Anonymous condemna a Rajoy per no ser capaç de gestionar els drets que li ha donat. És el començament de la seva fi", ha assenyalat.
Així mateix, insta els ciutadans espanyols a rebel · lar contra l'actual situació. "Poble d'Espanya, aixequi i faci veure que ja està fart. Els espanyols s'han quedat sense sanitat, educació ni treball per culpa d'un Govern ignorant que només treballa per a les grans corporacions i en benefici propi", ha apuntat.
El Partit Popular ja va presentar una denúncia el passat mes de juliol a la Brigada de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil contra el grup de hackers Anonymous per un presumpte delicte de revelació de secrets en difondre a Internet la comptabilitat del partit.
Anonymous va penjar en servidors gratuïts d'Internet els comptes del PP entre 1990 i 2011. La majoria dels 21 arxius filtrats corresponien a la comptabilitat del partit que el Tribunal de Comptes va lliurar al magistrat de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, encarregat del cas Gürtel de suposada finançament irregular en el PP.
En la informació publicada també s'incloïen dades de treballadors i militants del partit que revelen el Document Nacional d'Identitat dels mateixos, adreces, telèfons i números de comptes, entre d'altres dades personals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS