dimecres, 7 d’agost del 2013

AIXÒ JA ÉS L'ÚLTIM. Rafael Hernando, portaveu adjunt del Partit Popular al Congrés, ha afirmat que els casos de malnutrició infantil a Espanya són "puntuals" i que, de produir, són "responsabilitat dels pares".




El popular, en una entrevista al programa Al Rojo Vivo de La Sexta, s'ha lamentat de la imatge que ha provocat Rafael Ribó, defensor del poble català, amb la publicació d'un informe en què es diu que aproximadament 50.000 nens a Catalunya no tenen una alimentació adequada.

A Hernando li han recordat també que va comparar a l'abril a Espanya amb Etiòpia i Veneçuela, dient que es donava una "imatge bananera del país", quan es va conèixer la decisió de la Junta d'Andalusia d'obrir diversos col · legis a l'estiu per fer tres àpats diaris per decret a aquells que ho sol · licitessin.

"Hi ha casos puntuals de malnutrició, però és responsabilitat dels pares", ha reblat. "Utilitzar els nens per fer demagògia política em sembla senzillament repugnant".

Per acabar, Hernando es pregunta quants nens estan acudint a l'agost a rebre aquests programes de nutrició. "Almenys a Almeria jo no conec cap", ha assenyalat el portaveu.

El tema dels menjadors socials a Andalusia ja va suscitar polèmica i va deixar declaracions com les de Ernesto Sáenz de Buruaga, que va qualificar la mesura de "populista" i es va preguntar per què no els regalaven també als nens "una bicicleta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS