dissabte, 20 de juliol del 2013

Els eurodiputats catalans. A la Comissió de Peticions de la UE, van reclamar la independència per "salvar el Delta" del Pla Hidrològic Nacional. Espanya no només ens roba els diners, "roba" les seves aigües per portar-les a Múrcia i València, Independència, Estat propi per a Catalunya JA.




Segons ha sabut, els eurodiputats de CiU i ICV, Ramon Tremosa i Raül Romeva van aprofitar una reunió de la Comissió de Peticions de la UE amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre per tornar a reclamar la independència de Catalunya.
La trobada es va produir el passat 10 de juliol. La Plataforma va viatjar a Brussel · les per demanar a la Comissió el final del pla hidrològic que trasllada recursos del riu Ebre cap a València i Múrcia.
Els eurodiputats de CiU i ICV van aprofitar la conjuntura per proposar la independència de Catalunya com a solució al conflicte, ja que així el Delta de l'Ebre quedaria fora del Pla Hidrològic Nacional espanyol.
Ramon Tremosa, de CiU, va declarar: "Obrir el tema de l'aigua incentiva la demanda de l'estat propi, si Catalunya fos independent, l'Estat respectaria el cabal per garantir la supervivència del Delta".
Tal com va explicar l'octubre de 2012, eurodiputats de CiU, ERC i Iniciativa per Catalunya han traslladat la batalla de l'independentisme català a Brussel · les, promulgant com "atacs d'Espanya".
Va ser el mateix Tremosa qui va iniciar aquesta 'ofensiva' a exigir al president del Parlament Europeu, Martin Schulz, la dimissió del vicepresident de la Cambra, el popular Alejo Vidal-Quadras, per demanar la intervenció de la Guàrdia Civil a Catalunya si es convocaven referèndums independentistes.
Davant la negativa de Schulz, dirigents de la delegació espanyola a Brussel · les van explicar a ECD la nova estratègia dels eurodiputats catalanistes, amb el suport de 'col · legues' del BNG i els flamencs: enviaments massius de correus electrònics i repartiments de folis al Parlament, en els quals s'incloïen informes i vídeos a favor de la independència de Catalunya.
En ells, es parlava dels "desequilibris fiscals" entre altres regions espanyoles i Catalunya, es posava com a exemple l'autodeterminació de Kosovo com a model a seguir, es recordava el referèndum d'Escòcia de 2014 i fins i tot Tremosa acusava "els exèrcits espanyols" de actuar "violentament" al bombardejar "les ciutats catalanes de Barcelona durant 300 anys".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS