dissabte, 20 de juliol del 2013

E-notícies. Xiulets a Mas al Mundial de Natació. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebre alguns xiulets durant el seu discurs en la cerimònia d'inauguració del Mundial de Natació. Libertad Digital Més esport. Xiulets a l'himne espanyol als Mundials de natació a Barcelona. Una enorme pancarta amb la inscripció "Catalonia is not Spain" presidir la graderia del Palau Sant Jordi.Que està passant a la premsa catalana?.



Els independentistes han aprofitat un nou esdeveniment esportiu. Igual que fa un mes al Gran Premi de Catalunya de motociclisme a Montmeló, l'himne espanyol ha tornat a ser xiulat durant la cerimònia d'inauguració dels Mundials de natació al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L'esdeveniment, que ha estat emès per La 1 de Televisió Espanyola, ha estat marcat també per l'aparició de diverses estelades a la grada, així com per una pancarta gegant en què es podia llegir "Catalonia is not Spain".

Després de la desfilada dels banderes dels 181 països participants, en els parlaments, tots ells realitzats en espanyol, català i anglès, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, recordava que la Ciutat Comtal és "una ciutat històrica, oberta al món" i "una de les capitals mundials de l'esport".

1 comentari:

  1. I seguirem aprofitant tots els esdeveniments que calguin fins assolir la Independència.

    Una abraçada i Visca Catalunya Lliure !!

    ResponElimina

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS